Alin Chița acuză anumite persoane de la CSM Focșani de interese meschine: ”Oameni mărunți care au produs rezultate pe măsură!”. Mesajul antrenorului, după ce a fost demis

Andrei PASCU 09 Jul. 2021, 16:35 Liga 3
Alin Chița acuză anumite persoane de la CSM Focșani de interese meschine: ”Oameni mărunți care au produs rezultate pe măsură!”. Mesajul antrenorului, după ce a fost demis

Antrenorul Alin Chița a fost dat afară de CSM Focșani, după ce a ratat promovarea în Liga 2. În momentul plecării lui s-a produs și despărțirea clubului de președintele Nicuță Oprea, la rândul său demis.

Alin Chița a vorbit pentru Liga2.ro despre modul în care a decurs mandatul său la CSM Focșani, dar a trimis un mesaj și pentru anumiți oameni din club care, potrivit declarațiilor antrenorului, își văd propriul interes.

Alin Chița, mesaj categoric pentru anumiți oameni din club: ”E cauza pentru care Focșaniul nu are echipă la nivel superior, interese personale și ascunse”

Nu pun mai presus de interesul lor clubul, iar din acest motiv CSM Focșani a fost trasă în jos, în opinia fostului ”principal” al clubului din Liga 3. După aproape doi ani, Alin Chița a plecat, după cum a declarat, cu un gust amar de la CSM Focșani. Și-ar fi dorit să fie înștiințat de faptul că nu mai e dorit, față în față.

În cele 22 de luni petrecute aici am văzut mulți oameni cu interese ascunse, oameni care probează în lupi moraliști pe rețele de socializare și care urmăresc un singur lucru, ocuparea unui post din care să facă diferite operațiuni. Este cauza pentru care Focșaniul nu are echipă la nivel superior, interese personale și ascunse. Mulți «cunoscători» care sunt formatori de opinii și încearca prin orice mijloace să ajungă în poziții de conducere, oameni mărunți care au produs rezultate pe măsură!

Închid cu un gust amar, că cei care s-au zbătut să preia frâiele fotbalului vrâncean nu au avut demnitate, onoare și cu siguranță nici altceva… să vină să discute față în față această încetare de contract”, a spus Alin Chița în dialogul cu Liga2.ro.

  • În cariera sa, Alin Chița a mai pregătit echipele Juventus București, Metaloglobus București și CSM Alexandria.

Alin Chița: ”Aș vrea să mulțumesc oamenilor care au susținut secția de fotbal a CSM-ului” 

Alin Chița a avut, însă, și cuvinte de laudă la adresa anumitor oameni din club. Nu toți conducătorii au pus mai presus de interesul clubului interesul lor, în opinia antrenorului, iar lucrurile bune de la echipă au venit chiar din acest motiv. Chița le-a mulțumit și jucătorilor cu care a lucrat.

În primul rând, aș vrea sa mulțumesc oamenilor care au susținut secția de fotbal a CSM-ului, domnului primar Cristi Misăilă, Victor Istrate și Oprea Nicuță, oameni de caracter care au avut ca și interes comun dezvoltarea fotbalului focșănean. Mulțumesc celor din staff cu care am lucrat în această perioadă: Tănase, Abaluță, Ivanciu, Bucătaru, Ilas. Gabi magazionerul și Gabi maseorul, care au sprijinit bunul mers al echipei.

Vreau să le mulțumesc jucătorilor, că împreună am trecut prin momente frumoase, greutați și chiar momente dificile, dar nu și-au pierdut încrederea în mine și în grup. Am reușit să aduc la Focșani jucători cu experiență si caracter, și împreună cu cei din Vrancea am alcătuit un grup bun capabil să se lupte la primele poziții.

În ultimii ani, CSM Focșani nu a mai terminat pe podium, este un fapt pozitiv că echipa s-a luptat până în ultima etapă  pentru cele două poziții care asigurau locul la baraj. Bilanțul meu în 22 de luni de contract este unul favorabil și cei care vor urma au tot ce trebuie pentru a duce echipa la Liga 2: 16 victorii, șse meciuri terminate la egalitate și trei înfrângeri, dacă menționez și Cupa României, întrecere în care am ajuns până în șaisprezecimi”, a mai spus antenorul, pentru Liga2.ro.

CSM Focșani a încheiat sezonul trecut la două puncte sub poziția de baraj 

Sezonul trecut de Liga 3, în Seria 2, CSM Focșani a terminat sezonul regular pe locul 3, cu 36 de puncte, obținute în 18 meciuri (10 victorii, șase egaluri și două eșecuri). Formația din Focșani a fost la doar două puncte de locul 2, Dacia Unirea Brăila, care a prins barajul de promovare în Liga 2.

În ediția 2019/2020 a Ligii 3, ”înghețată” din cauza pandemiei după 16 etape, CSM Focșani se afla în acel moment pe locul 5 în Seria 1, la 12 puncte în spatele celor de la Aerostar Bacău, care au fost desemnați direct promovați în Liga 2.

Foto: Monitorul de Vrancea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-mai-bifat-un-succes-in-amicale-dar-a-facut-si-doua-transferuri-emanuel-ernest-si-un-international-din-republica-moldova-au-semnat-cu-ros-galbenii-19191747

https://liga2.prosport.ro/liga-3/pandurii-l-a-pierdut-si-pe-francezul-steven-goma-atacantul-de-19-ani-va-juca-in-liga-1-am-ajuns-la-un-club-care-a-crescut-de-la-an-la-an-19191717

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-continua-campania-de-transferuri-cu-inca-doua-mutari-a-imprumutat-un-mijlocas-de-la-farul-si-a-luat-un-portar-din-liga-3-anunturile-nou-promovatei-19191699

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 09 Jul. 2021, 16:35 Liga 3
Pe aceeași temă