AFC Câmpulung Muscel continuă să facă schimbări ciudate. Reziliază cu jucători importanți, deși e pe locul 2 în Seria 5 din Liga 3

Andrei PASCU 17 Dec. 2023, 17:28 Liga 3
AFC Câmpulung Muscel continuă să facă schimbări ciudate. Reziliază cu jucători importanți, deși e pe locul 2 în Seria 5 din Liga 3

AFC Câmpulung Muscel decide, în ultima perioadă, să facă schimbări la nivelul băncii tehnice și la nivelul lotului de jucători. Clasată pe locul 2 în Seria 5 din Liga 3, echipa a reziliat și contractele altor jucători importanți, după ce acordul cu antrenorul Costin Lazăr a fost încetat surprinzător.

S-a reziliat înțelegerea dintre Lazăr și AFC Câmpulung Muscel la finalul lunii octombrie, moment în care a plecat și cel mai cunoscut jucător din lot, fundașul lateral Gabriel Matei (33 de ani), dublu campion al României cu FCSB.

AFC Câmpulung Muscel reziliază cu jucătorii importați 

După ultima rundă din Liga 3 din 2023, AFC Câmpulung Muscel s-a mai despărțit de Marian Sanda (fundaș, 31 de ani), Laurențiu Hagiu (fundaș, 20 de ani) și Daniel Chiriac (mijlocaș lateral). Jucători importanți în angrenajul echipei, care vor aduce, posibil, un minus în jocul divizionarei a treia în 2024. Mai mult, despre Hagiu s-a vorbit că poate ajunge la Dinamo în pauza de iarnă.

Laurențiu Hagiu a jucat până acum la FC Voluntari 2, SC Oțelul și CSM Slatina. De la formația din Slatina a și ajuns la AFC Câmpulung Muscel, în septembrie, iar în această iarnă poate ajunge la Dinamo. Adrian Troscenco, apropiat al principalului finanțator al echipei din Liga 3, Claudiu Ciolan, este cel care poate/ putea intermedia trecerea lui Hagiu la Dinamo, unde să dea probe.

E posibil ca Hagiu să mai ajungă sau nu în probe la Dinamo după acest anunț, iar dacă totuși va merge îl poate urma și mijlocașul Ștefan Ghiță, în continuare sub contract cu AFC Câmpulung Muscel. Și despre acesta din urmă s-a aflat că poate da probe la Dinamo la începutul lui 2024.

AFC Câmpulung Muscel caută și antrenor, nu va continua cu Vasile Slăninoiu

Locul 2 în Seria 5 din Liga 3 caută și antrenor după rezilierea cu Costin Lazăr. Acum, de echipă se ocupă ”secunzii” lui Costin Lazăr, cu care AFC Câmpulung Muscel va continua până la numirea noului ”principal”. Conducătorii staffului tehnic sunt momentan Vasile Slăninoiu și Ionuț Bîclea, acesta din urmă ”ajutorul” lui Costin Lazăr și în precedenta experiență a acestuia, de la Cetatea Turnu Măgurele.

Slăninoiu a fost antrenorul principal al formației din Câmpulung Muscel până la numirea lui Costin Lazăr, dar, potrivit site-ului Evenimentul Muscelean, va fi doar ”interimar” de această dată, până la alegerea noului ”principal”.

AFC Câmpulung Muscel, locul 2 în Seria 5 din Liga 3

AFC Câmpulung Muscel a disputat alături de Costin Lazăr primele 10 etape ale sezonului regular din divizia a treia, înregistrând opt victorii și două eșecuri și fiind la acel moment pe locul 1 din 10 echipe. Avea un avans de două puncte peste locul 2, Olimpic Cetate Râşnov, iar acum, la final de an, este pe locul 2, cu 33 de puncte, lider fiind formația din Râșnov, cu același punctaj, 33.

După despărțirea de Costin Lazăr, AFC Câmpulung Muscel a înregistrat două victorii și trei remize.

Foto: AFC Câmpulung Muscel

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-tinte-nerealiste-pentru-2024-19296214

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-depunctata-pentru-cateva-ore-de-frf-din-cauza-litigiului-cu-vasile-miriuta-19296076

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-santa-a-decis-sa-si-incheie-cariera-de-antrenor-19296061

https://liga2.prosport.ro/liga-3/analiza-11-echipe-din-liga-3-sunt-matematic-calificate-in-play-off-iar-jumatate-din-locurile-pentru-play-out-sunt-ocupate-cu-trei-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-19296050

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-stabilit-programul-cantonamentului-si-amicalelor-19295992

 

Andrei PASCU 17 Dec. 2023, 17:28 Liga 3
Pe aceeași temă