Decizie absurdă luată de AFC Câmpulung Muscel, liderul Seriei 5 din Liga 3. S-a despărțit de antrenorul Costin Lazăr

Andrei PASCU 30 Oct. 2023, 18:20 Liga 3
Decizie absurdă luată de AFC Câmpulung Muscel, liderul Seriei 5 din Liga 3. S-a despărțit de antrenorul Costin Lazăr

AFC Câmpulung Muscel a decis, dar într-un mod absurd, să schimbe și ea antrenorul! Clasată pe locul 1 în Seria 5 din Liga 3, echipa a hotărât să înlocuiască ”principalul”, anunțând despărțirea de Costin Lazăr, numit în funcție în luna iunie.

Informația a fost comunicată în urma rundei a 10-a din Liga 3, când AFC Câmpulung Muscel a cedat în fața formației Olimpic Zărnești, scor 2-3.

AFC Câmpulung Muscel s-a despărțit de antrenorul Costin Lazăr

Acum, de echipă se vor ocupa ”secunzii” lui Costin Lazăr. După despărțirea de fostul mijlocaș al Rapidului, AFC Câmpulung Muscel va continua, până la numirea noului ”principal”, cu Vasile Slăninoiu și Ionuț Bîclea, acesta din urmă ”ajutorul” lui Costin Lazăr și în precedenta experiență, de la Cetatea Turnu Măgurele.

De altfel, Vasile Slăninoiu a fost antrenorul principal al formației din Câmpulung Muscel până la numirea lui Costin Lazăr. Acum, contractul dintre fostul mijlocaș și AFC a fost încheiat de comun acord, după cum e precizat în comunicatul emis pe Facebook de formația din Liga 3.

Costin Lazăr a dus AFC Câmpulung Muscel pe locul 1 în Seria 5 de Liga 3

De la startul sezonului, AFC Câmpulung Muscel a disputat alături de Costin Lazăr primele 10 etape ale sezonului regular din divizia a treia, înregistrând opt victorii și două eșecuri și fiind pe locul 1 din 10 echipe. Are un avans de două puncte peste locul 2, Olimpic Cetate Râşnov, astfel că hotărârea e una surprinzătoare, probabil între părți apărând anumite neînțelegeri.

Parcursul bun de până acum nu a contat când antrenorul și conducerea au decis să își strângă mâna și să o ia pe căi separate.

Mulțumim , Costin Lazar !

Conducerea Clubului FC Muscelul Câmpulung și antrenorul principal, Costin Lazar , au reziliat pe cale amiabila contractul .

Mulțumim pentru toată munca depusă și ii uram multa bafta in cariera de antrenor !

Echipa noastră va fi condusă de către secunzii Slaninoiu Vasi și Bîclea Ionut !

Hai Muscelul!”, a comunicat formația din Liga 3.

Costin Lazăr, antrenor tot în Liga 3 în sezonul trecut

Înainte de această experiență de la clubul din Câmpulung Muscel, Costin Lazăr a demisionat în luna aprilie de la Cetatea Turnu Măgurele, deși nu a fost departe de accederea în play-off-ul Seriei 6 din Liga 3 în stagiunea trecută. În vara lui 2022, Lazăr a reușit chiar să promoveze formația din județul Teleorman în Liga 3 și a fost, ulterior, la un pas de accederea în grupa pentru lupta la promovare.

Înainte de venirea la Cetatea Turnu Măgurele, unde a bifat prima experiență ca antrenor principal, Costin Lazăr a lucrat la desființata Mostiștea Ulmu, atunci în Liga 3, unde ocupa funcțiile de antrenor secund și jucător.

Chiar a fost aproape de promovarea în Liga 2 cu fosta Mostiștea Ulmu. A jucat barajul împotriva formației Unirea Slobozia, dar a pierdut ambele manșe cu același scor, 0-2 (în sezonul 2019/2020).

I-a expirat contractul în vara lui 2020, iar atunci a renunțat definitiv și la cariera de fotbalist. Ulterior, în 2021, a preluat chiar Cetatea Turnu Măgurele.

AFC Câmpulung Muscel, pe locul 1 în Seria 5 din Liga 3

În campionatul 2022/2023, AFC Câmpulung Muscel a fost pregătită de Vasile Slăninoiu, acum ”interimar” până la numirea noului ”principal”. În actuala stagiune, echipa a adunat 24 de puncte în 10 etape, la două puncte peste locul 2, Olimpic Cetate Râşnov, și cu un avans de patru puncte peste locul 3, Olimpic Zărneşti.

În runda a 11-a de Liga 3, AFC Câmpulung Muscel va întâlni, în deplasare, Kids Tâmpa Braşov, ocupanta locului 3, cu 18 puncte.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ionut-pirvu-gol-in-liga-3-la-53-de-ani-19290579

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-10-liga-3-19290203

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-bihor-oradea-lovitura-financiara-din-sponsorizari-19290082

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csc-ghiroda-a-trecut-peste-scandalul-cu-pariurile-din-vara-19290078

https://liga2.prosport.ro/liga-3/situatie-tensionata-la-csm-focsani-dupa-esecul-surpriza-de-la-baia-19289952

Andrei PASCU 30 Oct. 2023, 18:20 Liga 3
Pe aceeași temă