AFC Câmpulung Muscel trimite doi jucători în SuperLiga! Vor da probe în pauza de iarnă, iar clubul poate obține sume bune de transfer

Andrei PASCU 19 Nov. 2023, 14:04 Liga 3
AFC Câmpulung Muscel trimite doi jucători în SuperLiga! Vor da probe în pauza de iarnă, iar clubul poate obține sume bune de transfer

O formație din Liga 3 poate vinde doi jucători în SuperLiga României! AFC Câmpulung Muscel, locul 2 în Seria 5, va trimite, conform presei locale, în pauza de iarnă, doi tineri la Dinamo, unde vor da probe și unde ar putea fi transferați.

Mijlocașul Ștefan Ghiță și fundașul Laurențiu Hagiu (foto articol) pot bifa cele mai importante transferuri ale carierei. De altfel, Ghiță este chiar căpitanul formației clasate pe locul 2 în Seria 5 din Liga 3.

AFC Câmpulung Muscel va trimite doi jucători la Dinamo, în probe

Ghiță, 22 de ani, și Hagiu, 20 de ani, au trezit interesul lui Dinamo în urma realizărilor din divizia a treia, iar discuții, conform Informația de Muscel, au fost purtate chiar și cu Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, astfel că jucătorii vor putea demonstra, în iarnă, că pot face un salt important, din Liga 3 în SuperLiga României.

  • Laurențiu Hagiu a jucat până acum la FC Voluntari 2, SC Oțelul și CSM Slatina. De la formația din Slatina a și ajuns la AFC Câmpulung Muscel, în septembrie.

Conform sursei amintite, Adrian Troscenco, apropiat al principalului finanțator al echipei din Liga 3, Claudiu Ciolan, este cel care intermediază trecerea celor doi la Dinamo, unde vor da probe.

AFC Câmpulung Muscel s-a despărțit recent de antrenorul Costin Lazăr, deși era pe locul 1 în Seria 5 din Liga 3

La finalul lunii trecute, AFC Câmpulung Muscel a decis să schimbe antrenorul. Deși era clasată pe locul 1 în Seria 5 din Liga 3, echipa a hotărât să înlocuiască ”principalul”, anunțând despărțirea de Costin Lazăr, numit în funcție în luna iunie.

În acest moment, de echipă se ocupă ”secunzii” lui Costin Lazăr. Până la numirea noului ”principal”, de echipă se ocupă Vasile Slăninoiu și Ionuț Bîclea, acesta din urmă ”ajutorul” lui Costin Lazăr și în precedenta experiență, de la Cetatea Turnu Măgurele.

AFC Câmpulung Muscel, remiză în etapa a 13-a din Seria 5 din Liga 3

De la startul sezonului, AFC Câmpulung Muscel a disputat alături de Costin Lazăr primele 10 etape ale sezonului regular din divizia a treia, înregistrând opt victorii și două eșecuri și era pe locul 1 din 10 echipe. Avea un avans de două puncte peste locul 2, Olimpic Cetate Râşnov.

Acum, după disputarea etapei a 13-a, AFC Câmpulung Muscel e pe locul 2, cu 29 de puncte, la egalitate cu locul 1, Olimpic Cetate Râşnov, și cu două puncte peste locul 3, Olimpic Zărneşti.

În cele trei etape de după rezilierea cu Lazăr, AFC Câmpulung Muscel a înregistrat două remize, 0-0 cu Kids Tâmpa Braşov și 1-1 cu Olimpic Cetate Râşnov, dar și o victorie, 4-0 cu Viitorul Curiţa.

În runda a 13-a, ultima disputată în Liga 3, a fost înregistrată remiza cu Olimpic Cetate Râşnov.

Foto: AFC Câmpulung Muscel

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-13-liga-3-19293268

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u20-a-pierdut-dramatic-meciul-cu-germania-u20-19293307

https://liga2.prosport.ro/liga-3/meci-decis-la-masa-verde-in-liga-3-dupa-ce-s-a-utilizat-un-jucator-suspendat-19293240

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u18-a-pierdut-amicalul-cu-italia-19293224

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fotbalist-roman-suspendat-si-amendat-de-frf-pentru-mesaje-rasiste-19293118

Andrei PASCU 19 Nov. 2023, 14:04 Liga 3
Pe aceeași temă