ACSO Filiaşi, victorie netă într-un amical cu o echipă din Bulgaria. Mario Găman: ”Vom opri jucătorii care se pliază pe concepţia noastră de joc”

Cosmin STAICU 22 Jul. 2021, 16:25 Liga 3
ACSO Filiaşi, victorie netă într-un amical cu o echipă din Bulgaria. Mario Găman: ”Vom opri jucătorii care se pliază pe concepţia noastră de joc”

Una dintre participantele la barajul pentru promovarea în Liga 2 la finalul sezonului precedent de Liga 3, ACSO Filiaşi a început pregătirile pentru noua stagiune şi a disputat şi primul meci amical.

Adversara formaţiei doljene din Seria 6 a fost una de la sud de Dunăre, respectiv Bdin Vidin, care s-a clasat în campionatul trecut pe locul 15 din cele 18 echipe ale unei serii din liga a treia bulgară. Pe stadionul Orăşenesc din Filiaşi, gazdele au dominat net ostilităţile şi s-au impus cu 3-0, prin dubla lui Alexandru Fotescu, completată de golul lui Alin Călin.

ACSO Filiași a început cu următorul ”11”: I. Mișu – Dănescu, Tătaru, Calu, Vl. Popa – Pencea, D. Rogoveanu, Vâlcică – Săulescu, Chirițoiu, A. Călin. În repriza secundă au evoluat: Al. Șerban – Fueru, Dina, Scuturoiu, Simionescu – Vespe, Duriță, Armășelu – Fotescu, Manolache, Bubuioc. Au mai intrat: Dr. Constantinescu – Militaru, Georgescu.

Pentru Bdin Vidin au evoluat: Pavel Stanev – Anghel Tsookov, Stefan Stefanov, Ivalo Ivanov, Denis Nikolov, Alexander Ivanov, Kaloyan Tsvetkov, Svetoslav Valeriev, Mohamed Sila, Alexander Sololov, Petyo Krastev. Au intrat: Rosen Vergilov – Niki Spasov, Martin Nikolov, Boris Ninkov. Antrenor: Deyan Popov.

Următorul joc amical al formației ACSO Filiași va avea loc sâmbătă, de la ora 10:30, tot pe stadionul Orășenesc, contra retrogradatei din Liga 2 Pandurii Târgu Jiu.

Mario Găman: ”Avem o echipă excelentă”

După partida cu bulgarii, antrenorul Filiaşiului, Mario Găman, s-a declarat mulţumit atât de amical, cât şi de nivelul valoric şi numeric al lotului pe care-l pregăteşte.

”A fost un meci de pregătire bun, primul internaţional pentru CSO Filiaşi, am vrut să văd jucătorii noi cum gestionează anumite situaţii de joc, ce mentalitate au, cum se implică în joc, pe posesie şi după ce se pierde mingea. A fost un antrenament reuşit, un joc bun, plăcut ochiului, rezultatul contează mai puţin, fiindcă este o perioadă de acumulare, de pregătire fizică. Vom opri jucătorii care se pliază pe concepţia noastră de joc, suntem acoperiţi pe toate posturile, avem dubluri pe fiecare poziţie, avem o echipă excelentă”, a spus Mario Găman.

Cu Găman pe bancă, ACSO Filiaşi a terminat pe locul 2 campionatul trecut în Seria 6 a Ligii 3 şi a fost eliminată în prima fază a barajului de promovare de Corona Brașov, 0-1 la Brașov și 0-4 la Filiași.

Foto: Gazeta de Sud

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-turului-1-al-cupei-romaniei-editia-2021-2022-echipele-care-intra-la-joc-din-aceasta-faza-a-competitiei-ko-19192595

https://liga2.prosport.ro/liga-3/echipele-care-ocupa-cele-sase-locuri-ramase-vacante-pentru-noul-sezon-de-liga-3-patru-retrogradasera-si-doua-sunt-sateliti-de-club-din-liga-1-19192451

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-noul-sistem-competitional-de-liga-3-sezonul-2021-2022-va-avea-play-off-si-play-out-cele-mai-bune-echipe-vor-participa-in-trei-faze-pentru-a-promova-se-retrogradeaza-direct-fara-baraj-19190625

Cosmin STAICU 22 Jul. 2021, 16:25 Liga 3
Pe aceeași temă