În vară căuta jucători la mica publicitate, acum se poate gândi la Liga 2! Victor Naicu face treabă la ACSO Filiaşi în orice condiții, deși echipa nu-și permite nici cantonament: ”Sunt mai sufletist, vreau să rămână băieţii care şi-au făcut datoria”

Andrei PASCU 27 Dec. 2022, 19:53 Liga 3
În vară căuta jucători la mica publicitate, acum se poate gândi la Liga 2! Victor Naicu face treabă la ACSO Filiaşi în orice condiții, deși echipa nu-și permite nici cantonament: ”Sunt mai sufletist, vreau să rămână băieţii care şi-au făcut datoria”

ACSO Filiaşi termină anul cu un pas și jumătate în play-off-ul Seriei 7 din Liga 3, astfel că gândul barajului vine de la sine. Deși în vară s-a schimbat foarte mult lotul de jucători, antrenorul Victor Naicu a dus echipa într-un punct favorabil, cu un parcurs, poate, peste așteptări.

ACSO Filiaşi, parcurs bun în Seria 7 a Ligii 3. La începutul sezonului dădea anunțuri în ziar

În vară, înainte de startul Ligii 3, ACSO Filiaşi avea probleme importante de efectiv, iar într-un moment chiar a fost nevoită să dea anunț în ziar, să caute jucători cu care să completeze lotul. Un mod atipic de a acționa chiar și pentru o echipă din divizia a treia din România, dar în cele din urmă ACSO Filiaşi a avut un parcurs bun.

În ciuda situației în care se afla în vară, formația din Filiași are parte, conform antrenorului Victor Naicu, de stabilitate financiară, iar jucătorii sunt plătiți la zi

A fost un lot făcut în viteză, cu anunţuri prin ziar la un moment dat, cine vrea să joace fotbal la ACSO Filiaşi. Până la urmă cred că am făcut o selecţie bună şi aici a fost secretul nostru. Până la urmă, având un lot bun, mi-a fost şi mie mai uşor să lucrez cu ei.

Bineînţeles că am muncit pe brânci cu toţii, începând cu conducerea administrativă, jucătorii şi staff-ul tehnic. Ca să sudăm o echipă făcută în pripă a trebuit să muncim serios şi, până la urmă, Dumnezeu ne-a răsplătit.

La Filiaşi este stabilitate financiară. Jucătorii sunt cu banii la zi. Cred că este un lucru normal să fie aşa, pentru noi, pentru munca depusă. Este anormal ce se întâmplă la alte echipe din România, la câte probleme financiare sunt”, a spus antrenorul formației din Filiași, conform Gazeta de Sud.

ACSO Filiași nu face cantonament național și e posibil să termine perioada de transferuri fără achiziții

Însă, nu se poate spune că ACSO Filiași are un buget peste media echipelor din Liga 3, ba din contră. Din acest motiv, nu va merge nici în cantonament după reunire, care va avea loc la 23 ianuarie. ACSO Filiași va face stagiul de pregătire pe plan local.

În plus, nici achiziția de noi jucători nu e un obiectiv, iar Naicu va miza, în foarte mare măsură, pe exact același lot de jucători alături de care a început stagiunea. Doar în cazuri extraordinare ar putea veni anumiți fotbaliști la ACSO Filiași, doar dacă se găsește cineva peste media echipei.

Reunirea echipei va avea loc pe 23 ianuarie, într-o zi de luni. Cred că o să ne fie mai uşor de această dată, pentru că lotul este conturat şi vor apărea puţine modificări. De plecări vorbim doar dacă jucătorii vor avea oferte de la echipe de nivel superior. Atunci nu putem să ne opunem.

Chiar ne-am bucura dacă am putea să dăm jucători la o ligă superioară. Eu sunt mai sufletist şi aş vrea să continuu cu băieţii care şi-au făcut datoria până acum. Nu avem un plan să aducem jucători.

Poate dacă găsim ceva peste media echipei ca valoare. În primul rând trebuie să vedem cine pleacă. Cert este că obiectivul este îndeplinit cu mult timp înainte şi suntem relaxaţi în punctul acesta de vedere.

Nu vom face un cantonament. Preferăm să ne drămuim bine banii, ca să putem să avem aceeaşi stabilitate ca şi până acum. O să facem pregătirea pe plan local şi sperăm că vom avea un parcurs la fel de bun”, a mai spus antrenorul Victor Naicu.

ACSO Filiași, la numai cinci puncte de locul 1 al Seriei 7 din Liga 3, CSM Deva

ACSO Filiaşi e pe locul 2 în Seria 7 din Liga 3, cu 34 de puncte, în urma a 11 victorii, o remiză și trei înfrângeri, în cele 15 etape disputate până acum. Are un golaveraj de 41 de goluri marcate și 21 primite și se află la cinci puncte de locul 1, CSM Deva.

Pe locul 3 în serie se află Viitorul Şimian, 31 de puncte, iar pe 4 se clasează Gilortul Târgu Cărbuneşti, tot 31 de puncte.

Obiectivul echipei este locul 1-6. Nu suntem matematic în play-off, dar vom fi acolo. Sperăm să avem o clasare cât mai bună, să păstrăm imaginea clubului la un nivel ridicat”, a spus antrenorul Victor Naicu despre obiectivul echipei.

Foto: ACSO Filiași

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-prima-veniri-din-pauza-de-iarna-19256884

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/brasoveanul-levi-mihok-in-prima-serie-de-antrenori-de-portari-cu-licenta-uefa-a-gk-este-maxim-pentru-noi-la-40-de-ani-inca-apara-in-liga-3-nu-are-de-gand-sa-se-lase-si-spune-pe-u-19256839

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-bihor-oradea-pune-presiune-pe-primele-doua-clasate-in-seria-10-din-liga-3-19256822

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acs-muscelul-campulung-elite-a-reziliat-cu-doi-jucatori-19256770

 

 

Andrei PASCU 27 Dec. 2022, 19:53 Liga 3
Pe aceeași temă