ACS Muscelul Câmpulung Elite a scăpat de doi dintre jucătorii care au refuzat diminuarea salariilor de 300 de lei. Clubul din Liga 3 face ”economie”

Răzvan STÎNGĂ 21 Dec. 2022, 17:54 Liga 3
ACS Muscelul Câmpulung Elite a scăpat de doi dintre jucătorii care au refuzat diminuarea salariilor de 300 de lei. Clubul din Liga 3 face ”economie”

ACS Muscelul Câmpulung Elite a reușit să rezilieze cu doi dintre cei patru jucători pe care îi pedepsea într-un mod halucinant, după ce au refuzat să semneze diminuări salariale, în condițiile în care ultima clasată din Seria 4 a Ligii 3 oferă remunerații de aproximativ 300 de lei pe lună!

ACS Muscelul Câmpulung Elite a scăpat de doi dintre jucătorii ”revoltați”

ACS Muscelul Câmpulung Elite i-a pedepsit pe Dragoș Horeboiu, Andrei Trușescu, Andrei Niță și Ionuț Floarea în urmă cu aproximativ o lună, printr-un program incredibil, care întărește ideea că patronii de cluburi fac ce vor pe banii lor și nu țin cont de modul în care își tratează jucătorii.

Cei patru amintiți au fost puși să se antreneze de trei ori pe zi, iar prima ședință a fost programată la ora 6:30, cu prezența la stadion la ora 6:00.

La acel moment, un alt detaliu care trebuie evidențiat, este acela că Dragoș Horeboiu, Andrei Trușescu, Andrei Niță și Ionuț Floarea au decis să doarmă în vestiar, pe bănci, tocmai pentru a nu risca să încalce decizia penibilă a conducerii.

Astfel, în aceste zile, conform paginii de Facebook a ACS Muscelul Câmpulung Elite, clubul a reușit să scape de salariile ”uriașe” pe care le plătea în cazul a doi dintre jucători, Dragoș Horeboiu și Andrei Trușescu. Alături de ei au mai părăsit echipa înainte de Crăciun și Ioniță Narcis și Andrei Pătrănoiu, deși au semnat diminuările remunerațiilor la acel moment.

Doi dintre jucătorii care au refuzat diminuările rămân, momentan, sub contract cu ACS Muscelul Câmpulung Elite

Pătrănoiu, chiar dacă accepta diminuarea propusă de conducere în urmă cu aproximativ o lună, a decis să se prezinte și el alături de pedepsiții Dragoș Horeboiu, Andrei Trușescu, Andrei Niță și Ionuț Floarea la antrenamente, chiar dacă nu era nevoit să o facă.

Dintre cei ”revoltați” au mai rămas, deocamdată cel puțin, la echipă doar Niță și Floarea.

ACS Muscelul Câmpulung Elite, ultima în Seria 4 din Liga 3

Seria 4 din Liga 3 este formată din nouă echipe după retragerea clubului Astra, iar ACS Muscelul Câmpulung Elite se află pe ultima poziție, 9, cu 7 puncte după 13 meciuri disputate, cu o victorie, patru egaluri și opt eșecuri. E la șase puncte de locul 8, FCSB 2.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-prima-achizitie-a-iernii-19256734

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-ceahlaul-a-mai-renuntat-la-un-jucator-cu-experienta-19256727

https://liga2.prosport.ro/liga-3/veste-mare-pentru-hunedoara-guvernul-romaniei-a-aprobat-construirea-complexului-sportiv-michael-klein-capacitatea-noului-stadion-al-corvinului-si-valoarea-proiectului-19256704

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-noi-plecari-importante-19256657

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-pus-ochii-pe-un-atacant-daniel-oprita-il-vrea-in-probe-19256642

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stefan-nanu-surprins-si-el-de-parcursul-avut-de-csm-deva-19256630

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Dec. 2022, 17:54 Liga 3
Pe aceeași temă