Conducerea și-a atins scopul! Dumitru Solomon a acceptat până la urmă rezilierea contractului cu ACS Mediaș, care a numit un nou antrenor

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2023, 18:01 Liga 3
Conducerea și-a atins scopul! Dumitru Solomon a acceptat până la urmă rezilierea contractului cu ACS Mediaș, care a numit un nou antrenor

ACS Mediaș a confirmat, în cele din urmă, faptul că Mihai Ianc (foto principal) a fost adus pentru poziția de antrenor principal deși în acte figura ca director tehnic, așa cum a precizat Liga2.ro de acum câteva săptămâni.

Conducerea clubului din Seria 9 a Ligii 3 încerca să renunțe la antrenorul Dumitru Solomon, dar acesta s-a ținut bine pe poziții și nu a cedat ușor. În cele din urmă, zilele trecute, Solomon a simțit că nu mai este dorit, că nu este cale de întoarcere și până la urmă a pus semnătura pentru rezilierea contractului.

ACS Mediaș l-a numit în funcția de antrenor principal pe Mihai Ianc

Clubul din Mediaș a precizat că acordul a fost încetat de comun acord, făcând marele anunț pe care îl dorea de o perioadă bună de timp, dar prefera să nu prezinte cum stă cu adevărat situația, că nu poate să încheie raporturile contractuale cu Dumitru Solomon.

Iată ce spunea Dumitru Solomon în urmă cu trei săptămâni:

Momentan, în acte sunt antrenorul principal sub contract, dar verbal, am fost înlocuit cu un director tehnic. Mi s-a spus doar că se dorește un șoc pe banca tehnică. Am fost la antrenamente, dar nu m-am mai implicat, ședințele de pregătire le conduce noul director tehnic”.

ACS Mediaş, un punct după două etape din Seria 9 a Ligii 3

ACS Mediaş face parte din Seria 9 a Ligii 3, iar în etapa a treia va întâlni, pe teren advers, CSM Avântul Reghin. Partidele de acasă vor fi jucate de echipa medieșeană pe stadionul Gaz Metan, unde a evoluat și fosta Gaz Metan Mediaș.

Încă din prima etapă de Liga 3 din acest sezon pe banca echipei ACS Mediaș a stat Mihai Ianc, care a dat indicații de la marginea terenului. Echipa din Mediaș a întâlnit, acasă, CSM Unirea Alba Iulia, și a bifat un rezultat de egalitate, scor 0-0.

În runda cu numărul doi, ACS Mediaș a pierdut, în deplasare, cu Metalurgistul Cugir, scor 1-2. E pe locul 7 în acest moment în Seria 9 din Liga 3, din 10 echipe.

ACS Mediaș a împrumutat doi jucători de la FC Hermannstadt

După startul sezonului de Liga 3, ACS Mediaș a împrumutat doi jucători din Liga 1, de la FC Hermannstadt, pe atacantul Bogdan Rotar (21 de ani) și pe mijlocașul Emanuel Baba.

Foto: ACS Mediaș

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/grupele-si-meciurile-din-faza-grupelor-cupei-romaniei-19283966

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-s-a-reunit-cu-11-jucatori-din-liga-2-si-unul-din-liga-3-19283818

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-stefanescu-si-daniel-morosanu-s-au-despartit-de-ceahlaul-19283796

https://liga2.prosport.ro/nationale/doi-jucatori-din-liga-2-convocati-pentru-meciurile-romaniei-u21-19283773

https://liga2.prosport.ro/liga-3/u-craiova-eveniment-special-la-un-joc-din-liga-3-pentru-a-marca-75-de-ani-de-la-infiintare-19283756

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ciobanu-si-josemar-agostinho-s-au-despartit-de-ceahlaul-19283639

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2023, 18:01 Liga 3
Pe aceeași temă