Minaur Baia Mare va înregistra o pierdere financiară de aproape două ori mai mare decât se credea inițial, după meciul cu U Craiova din Cupa României. Precizările conducerii

Răzvan STÎNGĂ 25 Oct. 2021, 15:07 Cupa României
Minaur Baia Mare va înregistra o pierdere financiară de aproape două ori mai mare decât se credea inițial, după meciul cu U Craiova din Cupa României. Precizările conducerii

De luni, 25 octombrie, pentru cel puțin 30 de zile competițiile sportive din România se vor disputa fără fani în tribune. Decizia a fost luată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, din pricina cazurilor de COVID-19. De pe urma acestei decizii suferă serios și Minaur Baia Mare.

Minaur Baia Mare va avea pierderi de aproximativ 100.000 de euro după meciul cu Universitatea Craiova 

Echipa din Liga 3 a închiriat o nocturnă mobilă pentru a putea disputa acasă partida cu Universitatea Craiova, din optimile Cupei României. Instalația în sine a costat Minaur Baia Mare în jur de 60.000 de euro, dar Vasile Miriuță a declarat recent că e vorba de o investiție și mai mare la mijloc, pentru că mai sunt și alte chetuieli.

Directorul tehnic al echipei din Baia Mare a afirmat că, în total, e vorba de aproximativ 100.000 de euro! Pentru că suporterii nu mai pot veni la meci, suma va fi simțită în plin de club.

Noi ce să mai zicem? Pot să spun că avem meci în Cupa României cu Craiova, s-au făcut investiţii importante pentru a juca acasă, cu nocturnă. Puteam să avem 4-5.000 de oameni. Am plătit nocturna vreo 60.000 de euro, acum ce să mai zicem? Dacă m-am vaccinat, de ce să nu vin la meciuri? Nu mi se pare normal.

Aşteptam şi noi, în sfârşit după atâţia ani aveam un meci important. Ar fi fost plin de oameni stadionul. Puteam să scoatem banii cu noctuna din bilete. O parte din investiţie. Cu totul, investiţia se ridică la 100.000 de euro, mai e vorba şi de alte aspecte pe lângă închirierea nocturnei în sine”, a declarat Vasile Miriuţă pentru Look Sport.

Vasile Miriuță: ”Dacă aveam spectatori şi veneau 4-5.000, ar fi fost altceva, aveam altă atitudine. Vânduserăm în jur de 1.000 de bilete” 

Minaur Baia Mare a apucat să vândă în jur de 1.000 de bilete, iar acum va returna banii suporterilor care și-au achiziționat tichetele. Miriuță e sigur că, dacă fanii ar fi putut intra pe stadion, aportul și susținerea lor ar fi adus un plus echipei, care avea mai multe șanse la o eventuală surpriză în fața formației din Liga 1.

Avem un antrenor foarte bun, avem un lot bun, majoritatea jucătorilor a fost la Recea. Craiova e favorită, pentru că joacă bine echipa de la venirea lui Laurenţiu Reghecampf. Dacă aveam spectatori şi veneau 4-5.000, ar fi fost altceva, aveam altă atitudine. Vânduserăm în jur de 1.000 de bilete.

O să returnăm banii suporterilor, pentru că nu eşti la Liga 1 să spui că intră la meciul următor”, a mai declarat Miriuţă.

Optimea de finală dintre Minaur Baia Mare și Universitatea Craiova este programată pentru miercuri, 27 octombrie, de la ora 18:00. Programul complet al fazei competiției este disponibil AICI.

Minaur Baia Mare, pe locul 1 în Seria 10 a Ligii a 3-a 

Minaur Baia Mare este liderul Seriei 10 a Ligii a 3-a. După nouă etape are 22 de puncte, în urma a șapte victorii, un egal și o înfrângere, având trei puncte avans față de locul 2, Lotus Băile Felix.

În cea mai recentă rundă din Liga 3, a 9-a, Minaur Baia Mare a învins pe teren propriu CFR Cluj 2, cu scorul de 3-0. În runda următoare va juca tot acasă, cu Someșul Dej, locul 3 cu 18 puncte.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/robert-elek-mesaj-manifest-despre-situatia-ingrata-in-care-a-ajuns-sr-brasov-suntem-mici-nu-ne-ajuta-nimeni-primaria-sustine-o-echipa-iar-noi-suntem-ai-nimanui-reprezentam-brasovul-19207019

https://liga2.prosport.ro/liga-3/exclusiv-pandurii-se-desparte-de-antrenorul-calin-cojocaru-dupa-2-ani-un-alt-banatean-favorit-sa-ajunga-la-echipa-din-targu-jiu-ne-trebuie-un-antrenor-care-sa-aduca-eficienta-la-finaliz-19206992

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acso-filiasi-a-ratat-ultimul-meci-din-turul-ligii-3-din-cauza-lipsei-ambulantei-ocupata-cu-cazurile-de-covid-florin-spinu-vrea-reprogramarea-jocului-trebuie-sa-tinem-cont-ca-in-momentul-de-19206487

https://liga2.prosport.ro/seria-1/du-te-vino-incontinuu-la-dunarea-calarasi-sosit-in-vara-la-echipa-alexandru-achiriloaiei-a-reziliat-si-el-si-a-luat-calea-ligii-a-3-a-unde-se-va-lupta-la-promovare-19206389

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Oct. 2021, 15:07 Cupa României
Pe aceeași temă