Minaur Baia Mare, gata de meciul ultimilor ani! Ciprian Danciu, înaintea duelului cu U Craiova: ”Băieții sunt motivați, abia așteptăm partida”. Capitolul la care își vede echipa inferioară: ”Vor fi momente de acest fel”

Răzvan STÎNGĂ 26 Oct. 2021, 15:25 Cupa României
Minaur Baia Mare, gata de meciul ultimilor ani! Ciprian Danciu, înaintea duelului cu U Craiova: ”Băieții sunt motivați, abia așteptăm partida”. Capitolul la care își vede echipa inferioară: ”Vor fi momente de acest fel”

Minaur Baia Mare va întâlni, miercuri, pe teren propriu, de la ora 18:00, Universitatea Craiova, în optimile Cupei României. Ciprian Danciu, antrenorul formației din Liga 3, a prefațat partida cu oltenii și a precizat că meciul va fi unul complicat, așa cum și arată calculele hârtiei.

Ciprian Danciu: ”Vor fi momente când vom ceda fizic sau psihic și atunci ne-ar fi ajutat enorm acel imbold venit din tribună” 

Lucrurile vor fi mai dificile pentru Minaur Baia Mare și prin prisma faptului că nu va putea beneficia de aportul fanilor. După cum chiar antrenorul Ciprian Danciu a declarat, cele câteva mii de fani care ar fi venit la meci ar fi adus un plus jucătorilor săi la capitolul moral.

Acum, Minaur Baia Mare speră să facă un meci mare cu Universitatea Craiova și, poate, chiar să producă surpriza și să scoată din competiție actuala campioană a Cupei României. Danciu, în ciuda unui discurs pozitiv, e convins că vor fi pasaje de joc în care capacitățile fizice și psihice dintre cele două echipe se vor vedea, mai ales că până la urmă e vorba de o echipă din Liga 3, în raport cu una din Liga 1.

Este o partidă pe care nu știm când o vom mai vedea la Baia Mare, nu organizezi acasă un asemenea meci în fiecare zi. Un meci cu Universitatea Craiova ne poate ajuta enorm, mai ales dacă este și oficial, cum este cazul de față. Noi avem un proiect pe termen lung, asemenea meciuri ne pot arăta unde ne situăm cu adevărat.

Băieții sunt motivați, abia așteptăm ziua de miercuri. E mare păcat că nu vom beneficia de aportul fanilor, ar fi fost al 12-a jucător pentru noi. Vor fi momente când vom ceda fizic sau psihic și atunci ne-ar fi ajutat enorm acel imbold venit din tribună”, a spus Ciprian Danciu, citat de Arena Maramureș.

În 16-imi, Minaur Baia Mare a învins Politehnica Iași, cu scorul de 3-1. Universitatea Craiova a trecut de CFR Cluj, pe teren, propriu, cu scorul de 1-0.

Minaur Baia Mare, liderul Seriei 10 a Ligii a 3-a 

Minaur Baia Mare mizează pe câțiva jucători cu experiență, printre care și atacantul Ciprian Stanciu (31 de ani), care e al doilea cel mai bun marcator al Seriei 10 din Liga 3. A terminat turul campionatului cu 7 goluri, cu două mai puțin decât Paul Batin, de la Progresul Șomcuta Mare.

În etapa a 9-a a Ligii a 3-a, ultima a turului, Minaur Baia Mare a învins cu 3-0 CFR Cluj 2, iar printre marcatori s-a aflat și Ciprian Stanciu, care a punctat în minutele 29 și 47. Celălalt gol a fost reușit de Adrian Micaș, în minutul 90+3.

Echipa Minaurului Baia Mare cu CFR Cluj 2: Raul Baila – Ciprian Duruș, Gabriel Oiță (Arthur Teut 86’), Mihai Lazăr, David Simion, Denis Matei, Romario Rus (Adrian Micaș 67’), Mircea Donca (Valer Giurgiu 88’), Alin Văsălie (Cătălin Jucan 86’), Sergiu Ciocan (Vioren Chinde 67’), Ciprian Stanciu.
Rezerve neutilizare: Alin Bota – Paul Nistor, Gabby Batchabi-Nana.

Minaur Baia Mare a terminat turul Seriei 10 din Liga 3 pe locul 1, cu 22 de puncte. Locul 2 e ocupat de Lotus Băile Felix, 19 puncte, iar pe 3 se află Someșul Dej, 18 puncte.

Laurențiu Reghecampf: ”Jucăm împotriva unei echipe care este mult sub nivelul nostru, deci trebuie să ne respectăm”

Laurențiu Reghecampf a prefațat și el partida dintre Minaur Baia Mare și Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor a declarat că echipa sa va trata partida cât se poate de serios, întrucât își dorește un parcurs foarte lung în competiție, chiar să câștige trofeul.

Gazonul va fi foarte important pentru jocul nostru, cu siguranță. Sperăm să fie unul bun. Dacă nu va fi unul bun, va trebui să ne adaptăm. Din câte știu eu, gazonul este în stare bună la Baia Mare.

Pentru noi este foarte important că ne dorim să ne calificăm mai departe. Jucăm împotriva unei echipe care este mult sub nivelul nostru, deci trebuie să ne respectăm, să facem tot ceea ce ţine de noi să nu avem parte de surprize şi cred că băieţii au înţeles acest lucru şi că vor face o partidă bună şi ne vom califică mai departe. Cu siguranţă adversarii noştri vor avea parte de respect din partea noastră, nu mergem să facem un joc de antrenament. Respectăm fiecare adversar pe care îl întâlnim, este un meci oficial de Cupa României.

 Ştiţi foarte bine că se întâmplă foarte multe surprize în această competiţie. Este foarte important pentru noi felul în care vom trata meciul. Jucătorii trebuie să fie responsabili şi să respecte numele echipei şi să îşi dorească să se califice mai departe”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

Foto: Minaur Baia Mare 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/acso-filiasi-fc-hermannstadt-meciul-care-deschide-faza-optimilor-cupei-romaniei-se-joaca-de-la-ora-1500-19207168

https://liga2.prosport.ro/seria-1/afc-odorheiu-secuiesc-bate-la-portile-ligii-2-clubul-din-harghita-e-lider-in-seria-5-a-ligii-3-la-finalul-turului-si-isi-dezvaluie-secretul-transformarii-dupa-ce-in-primavara-a-avut-noroc-si-nu-a-re-19207158

https://liga2.prosport.ro/liga-3/petrolul-potcoava-exclude-rejucarea-meciului-nedisputat-cu-acso-filiasi-primarul-enachioaia-il-contrazice-pe-florin-spinu-medicul-delegat-a-absentat-iar-ambulanta-nu-ajunsese-cand-am-pleca-19207145

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/minaur-baia-mare-va-inregistra-o-pierdere-financiara-de-aproape-doua-ori-mai-mare-decat-se-credea-initial-dupa-meciul-cu-u-craiova-din-cupa-romaniei-precizarile-conducerii-19207077

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Oct. 2021, 15:25 Cupa României
Pe aceeași temă