Ilie Stan era sigur că va câștiga la Dunărea Călărași și se așteaptă la un meci complicat cu Dacia Unirea Brăila, în Cupa României. Antrenorul Buzăului i-a lăudat echipa lui Florentin Petre

Ilie Stan era sigur că va câștiga la Dunărea Călărași și se așteaptă la un meci complicat cu Dacia Unirea Brăila, în Cupa României. Antrenorul Buzăului i-a lăudat echipa lui Florentin Petre

SCM Gloria Buzău se pregătește pentru meciul de miercuri, cu Dacia Unirea Brăila, din turul 4 al Cupei României, din deplasare. Antrenorul Ilie Stan se așteaptă la un duel complicat, chiar dacă buzoienii vor întâlni o echipă din Liga 3. A urmărit adversarii în câteva rânduri și a remarcat că formează un grup omogen.

Ilie Stan: ”O echipă mult mai bună decât anul trecut, mult mai omogenă, pentru că joacă împreună de doi ani” 

În același timp, Ilie Stan consideră că Dacia Unirea Brăila arată mult mai bine în acest sezon comparativ cu precedentul, mai ales în urma transferurilor făcute înaintea începerii campionatului. În plus, antrenorul Buzăului a remarcat și că pretențiile clubului din Brăila sunt mai mari, în acest sezon având ca obiectiv promovarea în Liga 2.

”Intrăm în competiţie cu un meci nu foarte uşor, în faţa celor de la Dacia Unirea Brăila. O formaţie care, cel puţin la nivel declarativ, are ca obiectiv revenirea în Liga a 2-a. O echipă mult mai bună decât anul trecut, mult mai omogenă, pentru că joacă împreună de doi ani de când este Florentin Petre antrenor. Vom trata acest duel cu foarte mare seriozitate, pentru că în acest sezon ne-am propus să mergem cât mai departe în Cupă. Nu va fi uşor, însă suntem pregătiţi să facem faţă atât acestei competiţii, cât şi campionatului Ligii a 2-a”, a declarat Ilie Stan despre partida cu Dacia Unirea Brăila, citat de site-ul oficial al SCM Gloria Buzău.

Ilie Stan a anticipat victoria cu Dunărea Călărași: ”Eram sigur că vom câştiga” 

Antrenorul a făcut precizările la finalul meciului de sâmbătă, după victoria echipei sale cu 2-0, pe terenul celor de la Dunărea Călărași. Stan este convins că partida cu Dacia Unirea Brăila o să fie mult mai grea, pentru că se aștepta ca echipa sa să se impună în duelul cu călărășenii. Pentru miercuri, nu mai este așa convins.

”Eram sigur că vom câştiga acest meci, după felul în care s-au prezentat băieții la antrenamente, în această săptămână. O atitudine pozitivă, constructivă, exact ceea ce ne trebuia, mai ales după cele două înfrângeri pe care le-am suferit şi la care nu mă aşteptam sub nici o formă. Astăzi, îmi pare bine că am pus în practică tot ceea ce am făcut la antrenamente. Am avut constanţă în joc, fără greşeli individuale sau colective, aşa cum s-a întâmplat în confruntările precedente.

Sunt mulţumit că am avut un echilibru în toate compartimentele, o posesie progresivă foarte bună, o circulaţie a balonului foarte bună, o agresivitate foarte bună. E normal ca atunci când îţi ies aceste lucruri să vină şi rezultatul pozitiv”, a declarat Ilie Stan la finalul celui mai recent meci din campionat.

Chiar în ziua meciului cu Dunărea Călărași, Ilie Stan a împlinit 53 de ani.

SCM Gloria Buzău pe locul 13 în Liga 2, Dacia Unirea Brăila pe locul 4 în Liga 3 

SCM Gloria Buzău se află în partea inferioară a clasamentului Ligii 2 după succesul cu Dunărea Călărași, pe locul 13, cu 9 puncte în șapte meciuri desfășurate în opt etape.

De partea cealaltă, Dacia Unirea Brăila, echipă pe care o întâlnește în turul 4 al Cupei României, e pe locul 4 în Seria a 2-a a Ligii 3 după șase etape, cu 12 puncte. Formația lui Florentin Petre a înregistrat patru victorii și două egaluri în această ediție de campionat

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax foto

 

 

 

 

 

Pe aceeași temă