Flavius Stoican a eliminat CSM Reșița din Cupa României și și-a amintit de perioada în care a antrenat în Valea Domanului

Anda DELIU 29 Sep. 2022, 15:11 Cupa României

CS Mioveni nu a avut nicio emoție și a triumfat, miercuri, cu scorul de 4-0 în Valea Domanului, cu echipa din Liga 3 CSM Reșița, în Play-off-ul Cupei României.

Pentru Flavius Stoican, revenirea în Banatul de munte a fost una fericită nu doar datorită scorului, ci și pentru că a rămas în relații bune cu cărășenii, în condițiile în care a antrenat la Reșița acum peste un deceniu.

  • Valentin Coșereanu (3′), Cornel Ene (44′ – penalty), Blerim Krasniqi (52′) și Andrei Burlacu (75′) au marcat golurile echipei CS Mioveni în victoria cu 4-0 cu CSM Reșița.

Flavius Stoican se mulțumea și cu o victorie la limită la Reșița

Stoican, nu de foarte mult timp antrenorul prim-divizionarei CS Mioveni, a spus că diferența de scor nu reflectă neapărat ce s-a jucat și că el era mulțumit și cu o victorie cu 1-0, care să aducă calificarea formației sale.

”Chiar dacă scorul este destul de mare, pe teren lucrurile nu au stat așa. Am întânit o echipă arțăgoasă, o echipă bună, care s-a apărat bine, o echipă care putea oricând să ne surprindă pe contraatac. Ceea ce mă bucură este faptul că am reușit să marcăm în prima repriză. La sfârșitul primei reprize am terminat cu 2-0 și cred că jocul a devenit mai simplu. Sincer, mă bucura și un 1-0, pentru că voiam să mergem mai departe. Ne dorim lucrul acesta, respectăm competiția. De aceea am aliniat și un prim «11» care e cu tot mai aproape de cel din campionat”, a spus Flavius Stoican.

Reșița, a doua echipă antrenată în carieră de Stoican

Actualul antrenor al Mioveniului a antrenat la Reșița și nu a uitat asta. După Minerul Mehedinți, în perioada 2010-2011, a pregătit-o pe CSM Școlar. De altfel, înainte de meci, antrenorul oltean a vorbit minute în șir cu președintele actualei echipe din Reșița, Cristian Bobar, cu care are o relație bună. El a punctat că e bucuros că a revenit în Valea Doamnului.

”Am amintiri frumoase, plăcute, cu oameni deosebiți. Chiar m-am bucurat că i-am reîntâlnit”, a punctat Flavius Stoican.

CS Mioveni, cu gândul la meciul din SuperLigă

Stoican a fost adus pentru a salva trupa din Mioveni de amenințarea retrogradării. De altfel, după succesul de la Reșișa gândul său fugea deja la partida de campionat.

”Ne ajută și la moral. Cel mai important e ca sâmbătă să ne refacem. Avem un meci important cu cei de la FCU Craiova. Avem un drum lung acasă . Trebuie să fim foarte atenți la refacerea organismului. Chiar dacă la începutul jocului a arătat foarte bine, pe parcursul jocului s-a deteriorat și a arătat destul de greu”, a mai spus Stoican.

CS Mioveni își află vineri adversarii din faza grupelor Cupei României. În campionat, echipa argeșeană joacă sâmbătă, de la ora 19:00, pe teren propriu cu ”FC U” Craiova. Mioveniul este pe locul 15, penultimul în prima ligă, cu 6 puncte acumulate în 11 meciuri.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Anda DELIU 29 Sep. 2022, 15:11 Cupa României
Pe aceeași temă