”FC U” Craiova vrea să joace cu ASU Poli, în Cupa României, pe ”Ion Oblemenco”. Cererea către primarul Lia Olguța Vasilescu

Marius ANGHEL 10 Nov. 2020, 13:28 Cupa României
”FC U” Craiova vrea să joace cu ASU Poli, în Cupa României, pe ”Ion Oblemenco”. Cererea către primarul Lia Olguța Vasilescu

”FC U” Craiova vrea să joace meciul din 16-imile Cupei României cu ASU Politehnica Timișoara pe stadionul ”Ion Oblemenco”, noua arenă pe care a mai disputat o singură partidă de când a fost construită, în noiembrie 2017.

Cererea către autoritățile locale din Bănie a fost înaintată astăzi de noul conducător al clubului din Liga 2, Adrian Mititelu junior.

”FC U” Craiova solicită primarului să îi permită să joace meciul cu ASU Poli pe ”Ion Oblemenco”

Liderul Ligii 2 cere primarului Lia Olguța Vasilescu să îi permită să joace meciul cu ASU Poli, din 16-imile Cupei României, pe cea mai mare arenă din Craiova, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, acolo unde are interzis să își dispute partidele din campionat, conform protocolului de închiriere a arenei, aprobat de vechiul Consiliu Local Craiova.

Singura echipă care își desfășoară meciurile de acasă pe ”Ion Oblemenco” este Universitatea Craiova, echipa lui Mihai Rotaru, a doua clasată din Liga 1.

”Pentru partida dintre FC U CRAIOVA 1948 și ASU POLI TIMIȘOARA, clubul nostru a depus o cerere pentru a putea disputa meciul pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova”, transmite U Craiova 1948 SA pe pagina sa de Facebook, acolo unde a și distribuit cererea făcută către primarul Craiovei.

”FC U” Craiova și-a făcut ședința foto de prezentare a lotului chiar pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

Un singur meci a mai jucat ”FC U” Craiova pe noul ”Ion Oblemenco”

”FC U” Craiova a mai jucat un singur meci pe noua arenă din Bănie, de la reconstrucția acesteia. În ediția 2019/2020 a Cupei României, tot în 16-imi, formația lui Adrian Mititelu, pe când activa în Liga 3, a întâlnit-o pe ”Ion Oblemenco” pe ”U” Cluj, la 24 septembrie 2019. Acel joc s-a încheiat cu victoria ardelenilor din Liga 2, care s-au impus cu 3-2 în prelungiri, după ce oltenii au avut 2-0 încă din primele minute.

Acum, meciul dintre ”FC U” Craiova și ASU Politehnica Timișoara se va disputa în jurul datei de 28 noiembrie.

”FC U” și ASU Poli tocmai s-au întâlnit weekendul trecut în campionat, la Timișoara, pe arena Știința, în etapa a 11-a a Ligii 2, într-un meci în care învingătoare se detașa sau urca pe locul 1. Partida s-a terminat 1-1, astfel că trupa bănățeană a rămas pe locul 3, iar oltenii s-au menținut pe primul loc.

Adrian Mititelu, după meciul cu Petrolul: ”Am promisiunea că vom juca în retur pe «Ion Oblemenco»”

Înainte să fie arestat pentru trei ani pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, Adrian Mititelu, patronul ”FC U” Craiova, anunța la finalul jocului cu Petrolul, desfășurat în etapa a 9-a a Ligii 2, că echipa sa va juca în viitorul apropia pe stadionul ”Ion Oblemenco”, unde până acum a avut interzis din cauza condițiilor impuse de aleșii locali.

”Am promisiunea că vom juca în retur pe «Ion Oblemenco». Și meciurile din Cupă, din 16-îmi, vom putea juca acolo dacă vom fi trași să jucăm acasă. Play-off-ul, 99 la sută îl vom juca acolo. Așa ni s-a promis și așa e normal”, a spus Adrian Mititelu senior.

După 11 etape, ”FC U” Craiova ocupă locul 1 în clasamentul Ligii 2, cu 22 de puncte acumulate în 10 meciuri. În runda a 12-a, echipa olteană joacă pe teren propriu, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, cu SCM Gloria Buzău, duminică, de la ora 19:00.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/tragerea-la-sorti-a-meciurilor-16-imilor-cupei-romaniei-are-loc-astazi-de-la-ora-1530-in-aceasta-faza-a-competitiei-sunt-16-echipe-din-liga-1-12-din-liga-2-si-4-din-liga-3-19156771

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mititelu-anunt-mare-dupa-victoria-cu-petrolul-asteptat-de-suporteri-de-la-reinfiintarea-echipei-fc-u-craiova-am-promisiunea-ca-vom-juca-pe-ion-oblemenco-19154422

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-vrea-pe-ion-oblemenco-dar-nu-in-orice-conditii-ba-voi-sunteti-nebuni-hai-sa-fim-seriosi-nu-suntem-atat-de-fraieri-cati-bani-i-se-solici-19134246

Marius ANGHEL 10 Nov. 2020, 13:28 Cupa României
Pe aceeași temă