Adrian Mititelu, anunț mare după victoria cu Petrolul, așteptat de suporteri de la reînființarea echipei ”FC U” Craiova: ”Am promisiunea că vom juca pe «Ion Oblemenco».” Secretul evoluțiilor liderului Ligii 2

Marius ANGHEL 26 Oct. 2020, 10:22 Liga 2
Adrian Mititelu, anunț mare după victoria cu Petrolul, așteptat de suporteri de la reînființarea echipei ”FC U” Craiova: ”Am promisiunea că vom juca pe «Ion Oblemenco».” Secretul evoluțiilor liderului Ligii 2

După Rapid, pe care a spulberat-o cu 5-0, nou-promovata U Craiova 1948 SA a învins și Petrolul, în deplasare, cu 1-0, și pare de neoprit în drumul către Liga 1.

Oltenii au încheiat șapte din cele nouă etape desfășurate până acum pe locul 1 în clasamentul Ligii 2, iar finanțatorul echipei, Adrian Mititelu, le-a dat o veste mare suporterilor la finalul partidei de la Ploiești. ”FC U” ar putea să-și dispute meciurile de pe teren propriu pe ”Ion Oblemenco”.

Adrian Mititelu: ”Am promisiunea că vom juca în retur pe «Ion Oblemenco»”

Adrian Mititelu a anunțat la finalul jocului cu Petrolul că echipa sa va juca în viitorul apropia pe stadionul ”Ion Oblemenco”, unde până acum a avut interzis din cauza condițiilor impuse de aleșii locali. ”FC U” Craiova a jucat un singur meci pe noua arenă din Bănie, partida cu ”U” Cluj din 16-imile Cupei României, ediția 2019/2020.

”Am promisiunea că vom juca în retur pe «Ion Oblemenco». Și meciurile din Cupă, din 16-îmi, vom putea juca acolo dacă vom fi trași să jucăm acasă. Play-off-ul, 99 la sută îl vom juca acolo. Așa ni s-a promis și așa e normal”, a spus patronul ”FC U” Craiova.

Singura chipă care își desfășoară meciurile de acasă pe ”Ion Oblemenco” este Universitatea Craiova, echipa lui Mihai Rotaru, liderul Ligii 1 în acest moment.

”FC U” Craiova s-a calificat în 16-imile Cupei României după ce a trecut până acum de CSM Reșița (1-1 după 90 și 120 de minute, 5-3 la lovituri de departajare) și ACSO Filiași (4-0). În această fază poate întâlni o echipă din Liga 1.

”Suntem patru-cinci echipe care ne batem acolo pe locurile de promovare”

Mititelu a vorbit și despre rezultatul înregistrat cu Petrolul, despre evoluția bună a Craiovei din acest sezon, dar și că Liga 2 ar fi mai spectaculoasă față de Liga 1, dacă meciurile s-ar juca cu spectatori.

”Petrolul e principala noastră contracandidată, o echipă foarte puternică. Azi, putea să bată oricine. Pot să revină foarte ușor în următoarele două – trei meciuri. Suntem patru – cinci echipe care ne batem acolo pe locurile de promovare. Avem un lot cu jucători cu experiență, cred că asta e secretul nostru. În iarnă, echipele se vor întări și mai mult, vom avea un play-off excelent. Cred că va fi o decizie istorică din Liga a 2-a. Dacă era și cu suporteri, cred că aveam parte de meciuri mai spectaculoase decât în Liga 1”, a spus Adrian Mititelu după meciul cu Petrolul.

Rădoi, antrenor la ”FC U” Craiova: ”E mult mai mare pentru ce suntem noi acum”

Pentru al doilea meci la rând, după cel după Cupa României cu ACSO Filiași, pe banca tehnică a ”FC U” Craiova s-a aflat antrenorul interimar Dan Vasilică, după ce Nicolo Napoli a fost demis surprinzător după succesul cu 5-0 cu Rapid.

Întrebat dacă și l-ar dori pe selecționerul Mirel Rădoi antrenor, Mititelu a spus că nu este posibil așa ceva în acest moment.

„Antrenorii pe care i-am contactat vor să vină să facă pregătire, să-și facă muncă așa cum vor. Nu vorbim de Rădoi. M-aș bucura de el! Dar e mult mai mare pentru ce suntem noi acum. Chiar dacă a jucat la Steaua, Rădoi e oltean, simpatizează fotbalul craiovean, ar fi binevenit! Dar asta pe termen mediu și lung!”, a mai spus Adrian Mititelu.

Cu 20 de puncte, ”FC U” Craiova se află pe locul 1 în Liga 2 după nouă etape, iar în runda următoare joacă abia pe 3 noiembrie, de la ora 17:00, la Severin, cu Aerostar Bacău.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/e-derby-in-liga-2-pe-ilie-oana-petrolul-ploiesti-fc-u-craiova-incepe-la-ora-1500-ce-au-spus-viorel-moldovan-si-dan-vasilica-inaintea-jocului-din-etapa-a-9-a-19154211

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-dat-o-n-bara-din-nou-pe-ilie-oana-muncitorii-lui-viorel-moldovan-au-pierdut-si-cu-nou-promovata-fc-u-craiova-si-promovarea-pare-un-vis-19154390

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-nu-e-total-nemultumit-de-esecul-cu-fc-u-craiova-dar-recunoaste-parca-a-fost-deja-vu-am-mai-vazut-filmul-acesta-cum-a-comentat-penalty-ul-ratat-d-19154381

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-simulare-cu-rar-se-vede-in-fotbal-in-petrolul-fc-u-craiova-balint-a-cazut-din-picioare-iar-arbitrul-a-dat-penalty-debutantul-beleck-n-a-profitat-de-cadou-19154371

Marius ANGHEL 26 Oct. 2020, 10:22 Liga 2
Pe aceeași temă