Una caldă, una rece pentru ACSO Filiași în amicalele cu liderii de la județ

Una caldă, una rece pentru ACSO Filiași** în amicalele cu liderii de la județ

Aflată în cantonament în localitatea mehedințeană Baia de Aramă, ACSO Filiași a susținut primele două amicale ale iernii. În primul test, desfășurat pe Stadionul Cerna din Baia de Aramă, echipa antrenată de Ionel Luță a dispus, miercuri după-amiază, cu 4-2 de Gilortul Târgu Cărbunești, prin golurile lui Nicu Popescu (18), Alexandru Duriță (43, 62) și Mădălin Mătăsăreanu (76), respectiv Darius Almăjan (26) și Andrei Bălă (54).

Sâmbătă, la prânz, ACSO Filiași a întâlnit liderul din Liga a IV-a Mehedinți, Pandurii Cerneți. Testul s-a jucat chiar pe terenul divizionarei D, care s-a impus, surprinzător, cu scorul de 1-0, prin golul lui Mătălin Mătăsăreanu (32), atacant testat de antrenorul Ionel Luță chiar în amicalul cu Gilortul, de la mijlocul săptămânii.

„Trebuia de jucăm acest amical tot la Baia de Aramă, dar ploua torențial de dimineață și am acceptat să jucăm la Cerneți. Când am ajuns, s-a pus ploaia și acolo, iar terenul a fost mai rău ca la Baia de Aramă”, a spus Luță.

Echipa sa va încheia marți stagiul de la Baia de Aramă, iar, până la reluarea campionatlui, va mai întâlni Pandurii II Târgu Jiu (20 februarie), Minerul Motru (24 februarie) și ACS Podari (26 februarie).

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă