Jucătorii din Bârsana au primit de la steliști tricouri de pe vremea lui Ogăraru!

Mihai Andries 29 Sep. 2013, 00:37 Faza națională
Jucătorii din Bârsana au primit** de la steliști tricouri de pe vremea lui Ogăraru!

Steaua a tratat relaxat meciul cu maramureșenii, Reghecampf alegând să ofere șansa de a juca și fotbaliștilor noi-veniți sau celor care au prins puține minute în startul sezonului. Atitudinea Stelei în legătură cu acest meci s-a putut observa și din faptul că s-a ales ca loc de desfășurare al partidei stadionul Comunal din Berceni, însă gestul de la finalul partidei a fost cel care i-a lăsat fără replică pe oaspeți.

Jucătorii de la Avântul Bârsana au tratat întâlnirea cu Steaua ca pe o sărbătoare și chiar au adus cadouri adversarilor. Maramureșenii le-au oferit steliștilor un dar simbolic – o sticlă de horincă și o bucată de slănină – și se așteptau ca steliștii să le întoarcă gestul. Fotbaliștii Stelei nu au dorit însă să facă schimb de tricouri la finalul meciului cu amatorii de la Bârsana, ci le-au oferit acestora la vestiare un rând de echipament vechi, din perioada în care Ogăraru activa la clubul din Ghencea.

Steaua s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, pe stadionul Comunal din Berceni, scor 4-0 (1-0), echipa de liga a patra Avântul Bârsana, în 16-imile competiției. Golurile au fost marcate de Răduț minutul 19, respectiv minutul 70 și Kapetanos minutul 63, respectiv minutul 89.

 

Articol scris de Mirela APOSTOL

Mihai Andries 29 Sep. 2013, 00:37 Faza națională
Pe aceeași temă