Jucătorii din Bârsana au primit de la steliști tricouri de pe vremea lui Ogăraru!

Autor: Mihai Andries Publicat: 29 Sep. 2013, 00:37 Actualizat: 29 Sep. 2013, 00:38 Faza națională
Jucătorii din Bârsana au primit  de la steliști tricouri de pe vremea lui Ogăraru!

Steaua a tratat relaxat meciul cu maramureșenii, Reghecampf alegând să ofere șansa de a juca și fotbaliștilor noi-veniți sau celor care au prins puține minute în startul sezonului. Atitudinea Stelei în legătură cu acest meci s-a putut observa și din faptul că s-a ales ca loc de desfășurare al partidei stadionul Comunal din Berceni, însă gestul de la finalul partidei a fost cel care i-a lăsat fără replică pe oaspeți.

Jucătorii de la Avântul Bârsana au tratat întâlnirea cu Steaua ca pe o sărbătoare și chiar au adus cadouri adversarilor. Maramureșenii le-au oferit steliștilor un dar simbolic – o sticlă de horincă și o bucată de slănină – și se așteptau ca steliștii să le întoarcă gestul. Fotbaliștii Stelei nu au dorit însă să facă schimb de tricouri la finalul meciului cu amatorii de la Bârsana, ci le-au oferit acestora la vestiare un rând de echipament vechi, din perioada în care Ogăraru activa la clubul din Ghencea.

Steaua s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, pe stadionul Comunal din Berceni, scor 4-0 (1-0), echipa de liga a patra Avântul Bârsana, în 16-imile competiției. Golurile au fost marcate de Răduț minutul 19, respectiv minutul 70 și Kapetanos minutul 63, respectiv minutul 89.

 

Articol scris de Mirela APOSTOL

Autor: Mihai Andries Publicat: 29 Sep. 2013, 00:37 Actualizat: 29 Sep. 2013, 00:38 Faza națională
Pe aceeași temă