Din nou, turul V e punct terminus pentru Balotești

Mihai Andries 11 Sep. 2013, 23:55 Faza națională
Din nou, turul V e** punct terminus pentru Balotești

Pentru a doua oară consecutiv, istoria se repetă pentru Balotești și echipa din nordul Bucureștiului se oprește în turul V al Cupei României, fără a prinde un loc la masa 16-imilor competiției. Dacă anul trecut drumul i-a fost barat de Farul, după un meci în care marinarii au punctat o singură dată și atunci în minutul 120, anul acesta povestea s-a terminat mai repede, după timpul regulamentar.

Elevii lui Tudorel Dumitru au început bine meciul, dominând prima repriză, Berceniul având prima ocazie efectivă de abia în minutul 43! Oaspeții au abordat meciul cu o formulă inedită, din care au lipsit Pădurețu și Pivniceru, ultimul aflat inițial pe banca de rezerve, cu Cosmin Sandu fundaș dreapta și Feraru în fața sa.

Moralul ridicat după prestația bună din prima repriză nu le-a fost de ajutor gazdelor la reluare pentru că banca tehnică a Berceniului a făcut două mutări de excepție, Pivniceru și Nistor. Primul a dat recital, dinamizând jocul oaspeților, iar golul Berceniului a venit de la sine. Cosmin Sandu a venit perfect în careu, la un corner de pe stânga și a catapultat mingea în poarta lui Fulga.

Cu Mande și Păuna aruncați în teren pentru a întări ofensiva, gazdele au crezut în egalare, dar defensiva Berceniului a rezistat eroic asediului. A existat și o controversă, atunci când Fâșie a respins un balon în corner și a șters mingea cu mâna în cădere, fără intenție, gazdele cerând penalty. Era minutul 85 și ar fi fost momentul cheie al meciului, dar centralul Găman a lăsat jocul să continue.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA CS BALOTEȘTI – ACS BERCENI

Finalul putea să fie și mai dureros pentru gazde, căci Pivniceru a scăpat singur cu Fulga, dar portarul Baloteștiului a avut o paradă de zile mari, așa că fluierul de final a consemnat doar 0-1 pe tabelă. Elevii lui Tudorel Dumitru ratează din nou întâlnirea cu granzii și mai are de așteptat un an pentru o nouă șansă.

CS BALOTEȘTI – ACS BERCENI 0-1 (0-0) C. Sandu 63

Balotești: Fulga – M. Dumitru, Mihală, Ardeleanu (c), N. Filip – Antoche, L. Ion – G. Crăciun, R. Cristea, D. Ene – Funieru. Au mai jucat: Păuna, Mande, Găman. Antrenor Tudorel Dumitru

Berceni: Meilă – C. Sandu (foto), E. Nicu, Fâșie (c), Pazon – Feraru, Al. Radu, Ghinea, Pătrașcu – Voican, R. Cîrstea. Au mai jucat Pivniceru, A. Nistor, V. Ștefan. Antrenor Marin Dragnea

 

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 11 Sep. 2013, 23:55 Faza națională
Pe aceeași temă