Victorie clară în primul amical pentru FC Zalău

13 Jul. 2012, 14:41 Pregătiri, amicale

La patru zile de la reunirea lotului, FC Zalău a disputat primul amical al verii. „Alb – albaștrii” s-au deplasat la Nușfalău pentru partida de verificare cu CS Barcău, formație care a terminat pe locul secund în Liga a IV-a Sălaj. Diferența de valoare dintre cele două combatante a fost net superioară zălăuanilor, care s-au desprins decisiv după pauză. Pentru FC Zalău au evoluat și jucătorii veniți în probe, tehnicianul Marius Pașca rulând tot lotul avut la dispoziție. Au lipsit veteranii echipei, Gigi Gorga, Claudiu Cornaci și Vasile Jula, cât și Andrei Bălan care s-a despărțit de gruparea zălăuană de puțin timp. La meciul de la Nușfalău nu a fost prezent nici căpitanul Cosmin Sabou.

Mai multe detalii despre meci pe Sportul Salajean

Barcău Nușfalău – FC Zalău 2 – 7 (1 – 1)
Au marcat: Andrei Chiș (40) și Budai Istvan (90), respectiv Gabriel Țiriac (31), Raul Stanciu (60), Mihai Bode (65 și 70) și Viorel Ionașcu (67, 82 și 85)

Barcău Nușfalău: Alt Adam – Robert Vegh, Kallai Geza, Budai Istvan, Cătălin Anghel, Lazăr Zoltan, Lakatos Karoly, Andrei Chiș, Boska Arnold, Nagy Cristian și Gabor Gabor. Rezerve: Kallai Iosif, Alin Todoran, Radu Mate, Nagy Adrian, Ionuț Hosu, Bogdan Crișan și Cătălin Bologa. Antrenor: Adrian Damian

FC Zalău: Alexandru Gudea – Maior Istvan, Gabriel Paul, Mihai Pop, Ovidiu Chirciu, Mihai Bode, Raul Stanciu, Robert Gliga, Mădălin Trip, Andrei Teglaș și Gabriel Țiriac. Rezerve: Claudiu Chiș – Dragoș Surducan, Mihai Cherecheș, David Balint, Viorel Ionașcu și Vlad Negrean. Antrenori: Marius Pașca (principal) și Cristian Oros (secund)

Au arbitrat: Robert Goie – Andrei Filip și Tunyogi Ferencz

Au adus un fundaș ce a jucat la CFR Cluj!

Cosmin Cosma – „fundașul de fier” lui FC Zalău a plecat spre Anglia, astfel că „alb-albaștrii” au căutat urgent un alt fundaș

Astfel, la meciul amical cu CS Barcău Nușfalău, ce a avut loc joi după-amiază, linia defensivă a Zalăului a fost una inedită cu jucători precum Gabriel Paul, Mihai Pop, Ovidiu Chirciu, toți veniți la Zalău în această vară. Mihai Pop (n: 8 aprilie 988; 185cm, 78 kg) a fost adus chiar joi, la gruparea de la poalele Meseșului. Jucătorul de 24 de ani este originar din Baia Mare, unde a început fotbalul. A ajutat echipa FC Baia Mare să promoveze în Liga a II-a. Remarcat de actuala campioana al României – CFR Cluj, fundașul maramureșean a făcut pasul spre CFR Cluj, la care a evoluat pentru echipa secundă, din Liga a III-a, unde a fost un jucător esențial.

„El judecă fiecare pasă și acțiune, fiind astfel un stângaci foarte calculat și echilibrat. Foarte bătăios, luptă să câștige fiecare minge. Pasiunea sa cea mai mare este fotbalul, pe care se străduiește să-l împartă cu studenția, fiind student al Universității Babes-Bolyai, Facultatea de Știinte Economice. Poate fi caracterizat ca o persoană modestă, serioasă, care iși regășeste liniștea interioară în frumoasa catedrala ortodoxă din centrul orasului Cluj-Napoca”, sunt câteva dintre amănuntele scrise pe un site al fanilor de la CFR Cluj.

13 Jul. 2012, 14:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă