Artimon: „Tratăm partida de la Brașov cu maximă seriozitate”

Mihai Andries 25 Sep. 2012, 11:55 Faza națională
Artimon: „Tratăm** partida de la Brașov cu maximă seriozitate

FC Farul susține miercuri, de la ora 19, în deplasare, cu FC Brașov, meciul din „16”-imile de finală ale Cupei României. Pentru a pregăti cât mai bine această confruntare, „marinarii” au plecat de ieri la munte, stabilindu-și cartierul general la Predeal.

FC Farul s-a cazat la Predeal la o pensiune aflată lângă stadionul pe care vor pregăti disputa cu FC Brașov. Miercuri, fariștii joacă sub Tâmpa, după care revin la Predeal, de unde se întorc acasă joi.

Lotul constănțenilor este format din 18 jucători: Curcă, Vl. Neagu – portari; Băjan, Nițescu, Țabără, Stegaru, V. Sandu – fundași; I. Popa, B. Nicola, Buzea, Săceanu, Bârlădeanu, Stavian, P. Ivanovici, Coteanu – mijlocași; S. Chițu, Stoianof, Sg. Popescu – atacanți.

Ghenciu, M. Matei și Olteanu sunt accidentați sau în proces de recuperare și nu au făcut deplasarea la Predeal.

„Tratăm partida de la Brașov cu maximă seriozitate, dovadă că mergem cu două zile înainte și vom folosi cea mai bună formulă de joc. Nu avem ce pierde. Dacă ne elimină FC Brașov, o prim-divizionară, care a învins FC Vaslui, nu e nicio problemă. Dacă vom câștiga noi, cu atât mai bine. Este un bun test pentru Farul, ca să vedem, în plin campionat, la ce distanță ne aflăm față de Liga 1”, a declarat antrenorul principal al „marinarilor”, Alin Artimon.

Meci cu tinerii

Zece jucători de la FC Farul (Curcă, S. Chițu, N. Berti, Ghenciu, Buzea, Stegaru, Stoianof, V. Sandu, Săceanu și Bârlădeanu), însoțiți de finanțatorul Marian Diaconescu și de antrenorii Alin Artimon și Ion Barbu, s-au aflat în mijlocul tinerilor din cartierul CET (Anda), cu ocazia Zilelor Oratoriumului Don Bosco. Fariștii au promovat imaginea clubului, jucând fotbal cu o echipă de juniori amatori, discutând cu aceștia, iar la final au participat la o sesiune foto și au acordat autografe.

Organizată de FC Farul, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Fundația Giovanni Bosco, acțiunea a făcut parte din proiectul „Implică-te prin sport”, care are ca scop atragerea tinerilor către sportul de performanță și către cluburi importante constănțene, precum FC Farul.

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: Eduard BLAGA

Mihai Andries 25 Sep. 2012, 11:55 Faza națională
Tags:
Pe aceeași temă