Adi Matei, invincibil în Cupă: FC Arieșul trece și de turul III, după 2-0 la Reghin

Mihai Andries 14 Aug. 2014, 11:00 Faza națională

FC Arieșul Turda continuă seria rezultatelor pozitive, reușind să se califice în turul IV al Cupei României, după ce a învins azi cu 2-0 (0-0) la Avântul Reghin, prin reușitele lui Pușcaș (63) și Sabău (65 – pen).

Partida s-a desfășurat pe o căldură infernală, caniculară, iar acest lucru s-a reflectat în jocul celor două echipe, care în prima repriză nu au oferit multe faze de poartă, anihilându-se reciproc, jucătorii căzând pradă temperaturii caniculare, care le-a redus din randament. Tilincă a marcat un gol pentru FC Arieșul, în minutul 43, dar lovitura sa cu capul a fost anulată după semnalizarea de ofside a asistentului.

În partea a doua, cele două echipe au intrat în teren mai hotărâte să tranșeze jocul, echipa mureșeană având câteva momente în care a pus presiune pe poarta apărată de Vaida.

Însă, echipa turdeană, mai bine așezată în teren, a dat lovitura prin Pușcaș, care a transformat o centrare a lui Șeucă, după care, la nici două minute, același Pușcaș este faultat în careu, iar Sabău a transformat penalty-ul, asigurând astfel victoria formației turdene. De menționat că în actuala ediție a Cupei României, FC Arieșul a câștigat toate cele 3 partide jucate până acum în deplasări, fără să primească gol! De altfel, cu Adrian Matei pe banca tehnică, FC Arieșul Turda încă nu a cunoscut înfrângerea într-un joc oficial!

Tehnicianul Adrian Matei a folosit echipa: Vaida (89 Țicrea) – Burcă (46 Kerestes), Șt. Popa, Tarcea, Cordoș – Șaucă, Sabău, Ionescu, V. Pop (84 Sașa) – Tilincă, Pușcaș (68 David).

În turul IV, pe lângă cele 18 echipe calificate din faza a III-a, vor intra și 12 echipe din Liga 2. Astfel, printre posibilii adversari din Liga 2 ai echipei turdene ar putea fi UTA Arad, Minerul Motru, FC Bihor sau Olimpia Satu Mare, FC Caransebeș (echipe cu care ar juca pe teren propriu), însă nu este exclus să întâlnească și echipe din Liga 3, cum ar fi UTA Bătrâna Doamnă, CSC Sânmartin sau Unirea Jucu (echipe cu care ar juca din nou în deplasare). Următorul tur al Cupei României este programat în 27 august.

Sursa: TurdaNews

Mihai Andries 14 Aug. 2014, 11:00 Faza națională
Pe aceeași temă