Unirea Casimcea a anunțat Federația că rămâne în Liga a IV-a!

01 Aug. 2012, 13:21 Faza județeană
Unirea Casimcea** a anunțat Federația că rămâne în Liga a IV-a!

După un campionat bun în Liga a IV-a și un meci de baraj câștigat în fața Energiei Vulturu, reprezentanta județului Vrancea, Unirea Casimcea se anunța a doua echipă a județului Tulcea în Liga a III-a unde ar fi avut să reîntâlnească Eolica Baia, eterna rivală din fotbalul județean cu care azi își va disputa un loc în faza a treia a Cupei României.

Din păcate problemele financiare și lipsa resurselor pentru susținerea echipei într-un eșalon superior au făcut ca președintele clubului, Ică Valentin Dascălu să transmită luni federației o adresă prin care se anunță imposibilitatea înscrierii echipei în Liga a III-a din motive financiare.

Cum nici Eolica 2010 Dobrogea nu se simte prea bine din punct de vedere financiar iar dacă se va reînscrie în Liga a III-a meciurile le va disputa la Constanța, este foarte posibil ca din a doua parte a lunii august, să se reînnoade derby-urile Baia – Casimcea, dar nu în Liga a III-a, ci în Campionatul Județean Liga a IV-a Tulcea. Un campionat ce își are prognozat startul în data de 19 august după ce în prealabil se va disputa o etapă de Cupa României, pentru ediția 2013-2014.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

01 Aug. 2012, 13:21 Faza județeană
Pe aceeași temă