Emoții pentru Bistrița înainte de startul meciului din Cupă. Stanciu: „Nu credeam să avem așa dușmani”

Mihai Andries 31 Jul. 2014, 13:00 Cupa României
Emoții pentru Bistrița înainte de startul meciului din Cupă.** Stanciu:

Meciul Gloriei în Cupa României, programat ieri pe Iproeb cu Arieșul Turda, a fost la un pas să nu se dispute. Cu câteva minute înainte de fluierul de start, președintele AJF Dan Jiga apărut val-vârtej la vestiare și a creat o confuzie generală cu privire la dreptul de joc al unor jucători pe care Gloria i-a folosit în sezonul trecut în Liga a doua.

Deși nu-i ceruse nimeni părerea și nu avea nici o calitate oficială la acest joc, Jiga susținea că Gloria trebuie să prezinte arbitrilor  o listă cu 15 jucători care au avut în sezonul trecut drept de joc numai la B, nu și la C. Oaspeții și arbitrii au îmbrățișat rapid ideea și au făcut presiuni pe directorul sportiv Valer Someșan să scoată lista cu pricina. Până la urmă, Someșan a adus acea listă și meciul a început fără probleme.

„Nu era nevoie de acea listă. Tabelul era doar pentru sezonul 2013-2014, când Gloria avea două echipe, una în B și una în C. Acum avem doar o singură echipă înscrisă în campionatele organizate de FRF, una singură, în Liga a treia. Evident că acel tabel nu-și mai avea rostul. De altfel, am jucat fără acest tabel și în etapa trecută de cupă, cu Unirea Dej. Mai mult, l-am sunat de față cu arbitrii pe unul dintre oficialii FRF din Comisia de Competiții, care ne-a spus că putem juca liniștiți fără acel tabel”, a declarat Valer Someșan pentru sportulbistritean.ro

Aflat la București, noul președinte Cristian Stanciu a aflat rapid de situația creată la acest meci și s-a arătat deranjat de amestecul lui Dan Jiga. „Nu știam că avem atâția dușmani care ne bagă strâmbe zi de zi. Unii chiar din club, alții foarte aproape în jurul lui. Eu îl înțeleg pe domnul Jiga că vrea să-și scoată în față echipa lui, FC Bistrița, dar nu punându-ne nouă contre. Să-și vadă de treaba lui, că nu avea nicio calitate să-și bage nasul la această partidă”, a declarat Stanciu.

Sursa: Sportul Bistrițean

Mihai Andries 31 Jul. 2014, 13:00 Cupa României
Pe aceeași temă