”E o zi istorică! E nemaipomenit, fantastic!”. Mario Găman, fericit peste măsură după succesul obținut de ACSO Filiași în Cupa României. Ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Viitorul Pandurii și cum a fost ”ajutat” de adversari să câștige

Andrei PASCU 08 Sep. 2021, 13:43 Cupa României
”E o zi istorică! E nemaipomenit, fantastic!”. Mario Găman, fericit peste măsură după succesul obținut de ACSO Filiași în Cupa României. Ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Viitorul Pandurii și cum a fost ”ajutat” de adversari să câștige

ACSO Filiași s-a calificat mai departe în Cupa României, după succesul din faza a IV-a a competiției, în fața Viitorului Pandurii, cu 3-2. Este o performanță importantă pentru clubul din Liga 3, care visează acum să joace și împotriva unei formații din Liga 1.

Mario Găman: ”Băieții merită toată stima, jos pălăria” 

Mario Găman, antrenorul formației ACSO Filiași, a avut un discurs la superlativ la finalul partidei jucate la Filiași, în care jucătorii săi au reușit să revină de la 0-2 la pauză și să se califice mai departe în Cupa României, câștigând cu 3-2. A mers departe cu laudele, afirmând că este o zi istorică pentru Filiași, pentru fotbalul din zonă.

Privește cu încredere la meciurile următoare și, la finalul jocului cu Viitorul Pandurii, a recunoscut că le-a ținut un discurs jucătorilor la pauză, care au reușit astfel să iasă mai motivați de la vestiare și, și pe fondul prestației mult mai slabe a gorjenilor, au reușit să producă surpriza.

Este o zi istorică! Este nemaipomenit, fantastic, mulțumim susținătorilor care au venit azi. Băieții merită toată stima, jos pălăria. Au făcut o a doua repriză impecabilă. Am întâlnit o echipă foarte bună a Ligii a 2-a, o echipă pe care o știam bine, dar au fost două reprize diferite.

A fost o primă repriză favorabilă lor, dar în a doua repriză clar am fost superiori, multe ocazii, pur și simplu i-am sufocat, i-am ținut acolo. Pentru asta îi felicit pe jucătorii care au intrat.

Am avut o discuție la pauză, indiferent că ești condus sau nu. Mă bucur că au avut puterea să revină, asta înseamnă mentalitate, asta înseamnă valoare. Au arătat în fața unei echipe foarte bune că merită să fie unde au ajuns. Eu tot timpul am crezut. Am mai avut meciuri în care am condus noi și am fost egalați.

Îmi place să lupt până la ultimul fluier al arbitrului. Mă bucur că le-am implementat mentalitatea aceasta, bravo lor pentru repriza a doua.

(N.r. – Despre golurile încasate de echipa sa) E normal, e bucătăria noastră, cu siguranță vom vorbi despre golurile primite, pentru că au fost două goluri ușoare. Contrar cursului jocului, două goluri ușoare, de copii și juniori, dar ăsta e fotbalul. Când nu ești concentrat, atunci poți să suferi”, a declarat Găman, citat de Jurnal de Craiova.

Mario Găman: ”Le-am și spus jucătorilor că dacă marcăm repede, reintrăm în joc”

Găman a fost corect și a declarat că relaxarea din jocul Viitorului Pandurii a contribuit la succesul echipei sale:

E posibil ca ei să se fi crezut învingători după primele 45 de minute. E posibil. Am reușit să marcăm repede, le-am și spus jucătorilor că dacă marcăm repede, reintrăm în joc. Pe lângă cele trei goluri, am mai avut câteva ocazii clare, am lovit și bara. Pentru asta, mulțumim și publicului. Cred că a fost un spectacol frumos”.

Mario Găman vrea să dubleze victoria, în etapa a 3-a a Ligii a 3-a 

ACSO Filiaşi e la mijlocul clasamentului în Seria 6 a Ligii a 3-a, pe 5, cu 3 puncte după două etape. Acum, pentru formația lui Mario Găman urmează duelul din etapa a 3-a, contra echipei a doua a Universității Craiova. Antrenorul cere cele trei puncte în partida respectivă, considerând că victoria cu Viitorul Pandurii trebuie neapărat dublată.

Trebuie să țin băieții cu picioarele pe pământ, pentru că această victorie, calificare, nu are vreun sens dacă nu luăm trei puncte din meciul din campionat. Trebuie să tratăm meciul cu Craiova la cel mai înalt nivel”, a mai declarat Găman.

Partida dintre Universitatea Craiova 2 și ACSO Filiași va avea loc vineri, 10 septembrie, de la ora 17:00, la doar trei zile de la partida trupei din Filiași cu Viitorul Pandurii.

Foto: Gazeta de Sud 

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cristian-luput-si-a-luat-jucatorii-la-rost-dupa-esecul-rusinos-al-viitorului-pandurii-cu-acso-filiasi-din-cupa-romaniei-asa-ceva-nu-se-poate-le-am-spus-in-vestiar-ca-nu-putem-doar-sa-cerem-19199652

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fustar-si-jovicic-guliveri-la-juniorii-echipei-fc-brasov-un-nou-episod-hilar-in-disputa-marginean-stan-19199647

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dorin-toma-si-a-taxat-elevii-dupa-victoria-la-limita-cu-lipova-un-joc-slab-facut-de-noi-antrenorul-soimilor-multumit-ne-am-ridicat-la-nivelul-lor-19199617

 

Andrei PASCU 08 Sep. 2021, 13:43 Cupa României
Pe aceeași temă