Dinamo nu mai sperie nici echipele din Liga 3. CS Tunari, pregătită să scoată ”câinii” din Cupa României. Vali Negru: ”Întotdeauna rezultatele pot fi surprinzătoare”

Andrei PASCU 13 Sep. 2022, 16:59 Cupa României
Dinamo nu mai sperie nici echipele din Liga 3. CS Tunari, pregătită să scoată ”câinii” din Cupa României. Vali Negru: ”Întotdeauna rezultatele pot fi surprinzătoare”

CS Tunari, echipă din Seria 2 a Ligii 3, locul 2 în clasament după trei etape, dă peste Dinamo în turul 3 al Cupei României, miercuri, de la ora 16:30. Divizionara a treia a făcut mutări importante în vară la capitolul achiziții, astfel că își dorește și speră la o calificarea surprinzătoare mai departe în competiție.

CS Tunari vrea să scoată Dinamo din Cupa României! Reacția antrenorului Valentin Negru

CS Tunari își dorește și la finalul acestui sezon de Liga 3 să urce în divizia a doua, iar acum, cu Dinamo, antrenorul Valentin Negru, fost jucător la Rapid, Sportul Studențesc sau Unirea Urziceni, are ocazia să vadă cum se comportă echipa sa în raport cu o formație din Liga 2.

La cum a conturat formația până acum și la cum s-au prezentat jucătorii săi în primele runde din campionat, Valentin Negru are încredere în faptul că formația din Tunari poate face surpriza și poate ajunge în turul următor din Cupa României.

Valentin Negru, înainte CS Tunari – Dinamo, din turul 3 din Cupa României: ”Întotdeauna, mai ales în cupă, rezultatele pot fi surprinzătoare”

”Principalul” are încredere și din perspectiva modului în care Dinamo a început Liga 2, având o traiectorie cu rezultate negative.

  • Dinamo și CS Tunari s-au întâlnit într-o partidă amicală înainte de startul sezonului, iar ”câinii” s-au impus cu 2-0.

Cupa României este o competiție aparte. Sperăm să facem o figură frumoasă însemnând să trecem mai departe. Nu plecăm favoriți. Dinamo este favorită prin prisma ligii în care joacă, dar și a tradiției și a palmaresului.

Întotdeauna, mai ales în cupă, rezultatele pot fi surprinzătoare. Încercăm să ne jucăm șansa, indiferent de echipe pe care o înfruntăm”, a declarat Valentin Negru pentru PlaySport, conform Radio Dinamo 1948.

CS Tunari, achiziții importante în vară, cu ajutorul cărora vrea să promoveze în Liga 2

În urma numirii lui Valentin Negru ca antrenor principal în vară, divizionara a treia a decis să aducă și destul de multe nume la nivelul lotului, 14 jucători. Astfel, după venirile lui Bogdan Barbu (30 de ani) și Lucian Ion (28 de ani), care au evoluat ultima dată în Liga 2, la Concordia Chiajna, au mai venit nu mai puțin de 12 fotbaliști până la începutul sezonului de Liga 2.

Șase dintre ei sunt de la Rapid 2, echipă pe care Valentin Negru a pregătit-o în sezonul trecut. Este vorba de Alexandru Catrici (20 de ani, fundaș central), Robert Stanici (21 de ani, fundaș central), Mario Tunsu (fundaș central), Gabriel Goicea (fundaș stânga), Antonio Dumitrescu (19 ani, mijlocaș central), Ștefan Ghinea (mijlocaș lateral).

Pe lângă achizițiile de la ”satelitul” Rapidului, cu CS Tunari au mai semnat și Harrison Devenish-Meares (25 de ani, portar, ex Poli Timișoara), Gabriel Plumbuitu (18 ani, mijlocaș lateral, ex Gaz Metan Mediaș, împrumutat în Liga 2 la Poli Timișoara sezonul trecut), Daniel Cîrjan (24 de ani, mijlocaș central, ex CA Oradea), Alexandru Atomei (28 ai, mijlocaș lateral, ex Metalul Buzău), Andrei Zătreanu (19 ani, atacant, împrumutat de la Steaua) și Alexandru Stan (33 de ani, mijlocaș lateral, ex Poli Iași).

CS Tunari, pe locul 2 în Seria 4 din Liga 3. Dinamo, pe locul 15 în Liga 2

Din acest motiv, după trei etape scurse din Liga 3, în urma a două victorii și o înfrângere, acumulând 6 puncte, CS Tunari e pe locul 2 în Seria 4, la un punct de liderul SC Popeşti-Leordeni.

Dinamo a încheiat runda a 6-a din Liga 2, din weekendul precedent, pe locul 15 din 20 de echipe, cu numai 6 puncte, având și un golaveraj modest, de minus patru.

Vineri, pe Arena Națională, formația lui Ovidiu Burcă a cedat cu 1-2 în fața rivalilor de la Steaua. Runda următoare, ”câinii” vor juca în deplasare, cu o altă formație importantă a Ligii 2, Gloria Buzău, locul 9 cu 10 puncte.

Foto principal: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-toate-echipele-din-liga-2-intra-in-competitie-steaua-merge-la-moreni-dinamo-la-tunari-iar-poli-timisoara-joaca-la-resita-19244321

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-3-cupa-romaniei-primele-sapte-meciuri-au-loc-astazi-de-la-ora-1630-cinci-echipe-din-liga-2-intra-la-joc-19245210

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dorinel-munteanu-vrea-ca-sc-otelul-sa-performeze-pe-toate-planurile-analiza-partidei-din-turul-3-al-cupei-romaniei-cu-viitorul-ianca-si-cum-va-alinia-primul-11-19245199

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/duel-iesean-in-premiera-in-cupa-romaniei-intre-stiinta-miroslava-si-poli-iasi-claudiu-niculescu-stiu-ca-sunt-niste-orgolii-intre-cele-doua-cluburi-19245193

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pe-modelul-dan-petrescu-dan-alexa-se-teme-si-de-kse-targu-secuiesc-adversarul-pe-care-fc-brasov-il-intalneste-in-turul-3-al-cupei-romaniei-19245186

Andrei PASCU 13 Sep. 2022, 16:59 Cupa României
Pe aceeași temă