CS Tunari a renunțat la antrenorul Marcel Abăluță după ratarea promovării în Liga 2. Echipa ilfoveană și-a numit un nou ”principal” și a luat doi jucători de la Concordia

Răzvan STÎNGĂ 30 Jun. 2022, 15:20 Liga 3
CS Tunari a renunțat la antrenorul Marcel Abăluță după ratarea promovării în Liga 2. Echipa ilfoveană și-a numit un nou ”principal” și a luat doi jucători de la Concordia

CS Tunari a ratat promovarea în Liga 2, în urma dublei decisive cu Progresul Spartac, iar acum a făcut primele schimbări la nivelul lotului de jucători, dar și la nivelul staffului tehnic. Au plecat câțiva fotbaliști, au și fost aduse câteva nume importante, dar nu va continua nici antrenorul Marcel Abăluță.

Valentin Negru, noul antrenor al echipei CS Tunari

Din cauza faptului că a ratat promovarea în Liga 2, lui Marcel Abăluță, numit la finalul lunii martie, după ce Odoroabă a plecat în Arabia Saudită, nu i-a mai fost prelungit contractul de către șefii de la CS Tunari, în locul lui fiind adus, conform 100 Sport, Valentin Negru, fostul fotbalist de la Rapid.

În vârstă de 39 de ani, Negru a fost sezonul trecut antrenorul echipei secunde a Rapidului, în Liga 3, iar în urmă cu două sezoane, în Liga 2, a fost antrenorul secund în stafful lui Adrian Iencsi la prima echipă.

În privința staffului tehnic cu care noul ”principal” al CS Tunari va colabora, Alin Ilin va îndeplini rolul de ”secund”, Corneliu Fulga va fi antrenor cu portarii, în timp ce Alexandru Frangu va fi preparator fizic.

CS Tunari, transferuri din Liga 2, de la Concordia Chiajna

De altfel, Valentin Negru a adus de la Rapid 2 un tânăr în care își pune mare încredere, Andreas Dumitrescu, dar va pregăti și doi jucători importanți, care sezonul precedent au evoluat în Liga 2, la Concordia Chiajna. Bogdan Barbu (30 de ani) și Lucian Ion (28 de ani) au semnat și ei cu CS Tunari, conform sursei amintite.

Referitor la plecări, CS Tunari s-a despărțit de șapte nume după ce a ratat obiectivul. A renunțat la Cosmin Ionică, Lucian Acasandrei, Bogdan Danciu, Răzvan Milea, Andrei Oancă, Cătălin Ion, Dan Isvoranu.

Răzvan Milea și-a găsit deja echipă și va evolua în Liga 2, la Poli Timișoara.

”Nu voi renunța la visul promovării în eșalonul secund. Ne vom despărți de o serie de jucători, vor veni alții, dar obiectivul rămâne același, promovarea în Liga 2 la finalul următorului sezon”, a spus Cristian Niculae, primarul din Tunari, conform 100 Sport.

Foto: CS Tunari

Răzvan STÎNGĂ 30 Jun. 2022, 15:20 Liga 3
Pe aceeași temă