CSM Deva, eliminare fără gol marcat din Cupa României! A lovit de șase ori bara în partida cu Jiul Petroșani, dar a pierdut la scor. Reacțiile antrenorilor George Zima și Ștefan Nanu

Răzvan STÎNGĂ 14 Sep. 2022, 17:06 Cupa României

A fost un meci incredibil în runda a 3-a a Cupei României, marți, între Jiul Petroșani și CSM Deva. S-au impus gazdele, scor 3-0, după finalul timpului de joc regulamentar, dar oaspeții au făcut un meci foarte bun și au lovit de nu mai puțin de șase ori bara.

CSM Deva, eșec la scor cu Jiul Petroșani în Cupa României, după ce a lovit de șase ori bara

După 0-0 la finalul celor 90 de minute, Jiul Petroșani și-a adjudecat victoria în urma reprizelor adiționale, în urma golurilor marcate de George Dănăilă, minutele 91 și 98, și Sean Aerts, care a închis tabela cu reușita din minutul 120. Antrenorul învingătorilor, George Zima, a recunoscut și el la final că formația din Deva merita mai mult din meci, date fiind momentele bune pe care le-a avut.

Zima a avut cuvinte frumoase și pentru omologul său, Ștefan Nanu.

A fost un meci foarte greu. Dincolo de bucuria noastră, vreau să felicit echipa adversă și pe antrenorul acesteia, Ștefan Nanu. Deva este o echipă foarte bună, care arată un fotbal agresiv, și o felicit pentru ceea ce a arătat în acest meci.

La câte bare a avut, merita, probabil, mai mult, dar cred că victoria noastră nu poate fi contestată”, a declarat George Zima, conform CSM Deva.

  • Jiul Petroșani: Mureșan – Kis, Matei, Torkos, Bădărău (Keszeg 86′) – Goilean (Jurcuț 74′), Sandu (cpt), Aerts, Ferhaoui (Caralicea 106′) – Istratie (Pop 106′), Amadou (Dănăilă 62′).
    Rezerve neutilizate: Tomescu – Botoroagă, Mareș Turcu

Ștefan Nanu, laude pentru jucătorii săi, chiar dacă echipa CSM Deva a fost eliminată din Cupa României de Jiul Petroșani

Ștefan Nanu a fost supărat pe modul în care s-a terminat partida, dar jocul Devei l-a mulțumit. A spus că este mândru de jucătorii săi pentru că au avut șanse foarte bune, chiar dacă nu au fost preciși la finalizare și au trimis, după cum spuneam, de șase ori mingea în bară.

Nanu vrea un parcurs cât mai bun în Liga 3, în alt sezon în care CSM Deva se gândește că poate promova în Liga 2 vara următoare.

În primul rând vreau să-mi felicit echipa pentru jocul prestat. Să ai șase bare și să nu poți să înscrii înseamnă ghinion. Mergem mai departe în campionat, cu obiectivul de a fi între primele clasate, iar în această competiție suntem în grafic.

Am avut un meci dificil, cu Șimianul înainte de această deplasare, și nu pot să uit barele pe care le-am avut. Așa a fost să fie și nu am ce reproșa echipei mele”, a declarat Ștefan Nanu.

  • CSM Deva: Bădescu – Vișan, Plută, Iordache (Opriș 80′), Doboș (cpt.) – Iana, Țoiu (Creciunesc 73′), Stelea, Bloj (Șulea 106′) – Kayondo (Lemac 53′), Popescu (Bedea 80′).
    Rezerve neutilizate: Ivan – Branea, Kelemen, Pătulea

Jiul Petroşani și CSM Deva, colege de serie în Liga 3

Jiul Petroşani și CSM Deva sunt colege în Seria 7 a Ligii 3, iar după trei runde mai bine stă formația lui Ștefan Nanu, care ocupă locul 2 cu 7 puncte, la două lungimi de liderul Gilortul Târgu Cărbuneşti.

Jiul Petroșani e mai jos, pe locul 6 din 10 echipe, cu numai 4 puncte.

Cum a sărbătorit Jiul Petroșani calificarea în turul 4 al Cupei României

Marți, în turul 3 din Cupa României s-au mai înregistrat rezultatele:

  • SC Popești Leordeni – Concordia Chiajna 0-0 după 120 de minute, 4-5 după lovituril de la 11 metri
  • Șoimii Lipova – Lotus Băile Felix 3-1
  • CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Ripensia Timișoara 0-2
  • Avântul Periam – CSC Dumbrăvița 0-1
  • Petrolul Potcoava – CSM Slatina 1-3
  • CSM Alexandria – Progresul Spartac 2-1

Foto: CSM Deva
Video: Jiul Petroșani

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-3-cupa-romaniei-primele-sapte-meciuri-au-loc-astazi-de-la-ora-1630-cinci-echipe-din-liga-2-intra-la-joc-19245210

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-3-cupa-romaniei-primele-doua-jocuri-din-cele-programate-astazi-incep-de-la-ora-1500-la-resita-si-la-moreni-unde-evolueaza-poli-timisoara-si-steaua-19245301

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-merge-mai-departe-in-cupa-romaniei-in-play-off-dupa-ce-a-trecut-la-limita-de-avantul-periam-19245298

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ripensia-a-eliminat-fara-probleme-ghiroda-din-cupa-romaniei-chiar-si-fara-adevaratul-antrenor-principal-pe-banca-19245293

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dinamo-nu-mai-sperie-nici-echipele-din-liga-3-cs-tunari-pregatita-sa-scoata-cainii-din-cupa-romaniei-vali-negru-intotdeauna-rezultatele-pot-fi-surprinzatoare-19245219

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Sep. 2022, 17:06 Cupa României
Pe aceeași temă