ACSO Filiași n-are frică de FC Hermannstadt și vrea să facă încă un meci mare în Cupa României. Mario Găman: ”Suntem pregătiţi. Băieţii vor demonstra că au valoare”. Antrenorul a făcut publică strategia

Andrei PASCU 25 Oct. 2021, 18:46 Cupa României
ACSO Filiași n-are frică de FC Hermannstadt și vrea să facă încă un meci mare în Cupa României. Mario Găman: ”Suntem pregătiţi. Băieţii vor demonstra că au valoare”. Antrenorul a făcut publică strategia

După ce în 16-imile Cupei României a trecut de UTA, în optimi ACSO Filiași se gândește că poate face o nouă surpriză și să scoată FC Hermannstadt! Partida se joacă la Filiași, marți, de la ora 15:00, iar antrenorul formației din Liga 3, Mario Găman, speră la un meci bun al echipei sale.

Mario Găman visează la încă un meci mare pentru ACSO Filiași! 

Tocmai prestația solidă făcută cu UTA îi dă încredere lui Găman, care speră ca jucătorii săi să repete evoluția din 16-imi, când s-au impus cu 1-0. Oricum, ”principalul” este mândru de ce a realizat ACSO Filiași până acum, considerând că indiferent de rezultatul partidei de marți, totul va fi un plus pentru fotbaliștii pe care îi pregătește.

Un punct în minus pentru formația din Filiași, înaintea partidei cu FC Hermannstadt, este legat de faptul că suporterii nu vor fi de această dată pe stadion. Cu UTA, fanii au făcut o atmosferă frumoasă și și-au avut și ei partea la victoria respectivă.

Este o nouă partidă din care noi avem numai de câştigat, pentru că întâlnim echipa neînvinsă a Ligii a 2-a. Este o echipă care îşi doreşte promovarea şi după spusele preşedintelui lor şi câştigarea Cupei. E clar că ne aşteaptă o partidă cu un adversar foarte bun, cu jucători cu mare experienţă la nivelul Ligii 1, dar şi noi suntem pregătiţi.

Ştim ce ne aşteaptă şi cred că băieţii vor demonstra că au valoare. Vor încerca să încânte telespectatorii, pentru că, după cum ştiţi, timp de o lună suporterii nu au voie pe stadioane. Am pregătit partida din toate punctele de vedere, ştim ce ne aşteaptă.

O să încercăm să ne facem jocul nostru ofensiv, cu care v-am obişnuit, şi sperăm ca după partidă să ne putem bucura din nou“, a declarat antrenorul Mario Găman, pentru Gazeta de Sud.

ACSO Filiași, pe locul 8 în Seria 6 a Ligii a 3-a 

Din păcate pentru ACSO Filiași, dacă în Cupa României prestațiile de până acum sunt mai mult decât mulțumitoare, nu același lucru se poate spune despre situația din Liga 3. În etapa a 9-a, meciul de acasă cu Petrolul Potcoava nu a avut loc din pricina faptului că nu a fost ambulanța la stadion, iar conducerea cere reprogramarea.

Referitor la situația din clasament, ACSO Filiași e pe antepenultimul loc, 8, cu numai 10 puncte, la două de Petrolul Potcoava, penultima clasată. Dacă în partida respectivă se va da 3-0 la ”masa verde” pentru Petrolul Potcoava, atunci trupa lui Mario Găman va pica pe locul 9.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

Andrei PASCU 25 Oct. 2021, 18:46 Cupa României
Pe aceeași temă