Tentativă de puci la Chindia! Vor să-l „lucreze” pe Gică Popescu!

07 Aug. 2012, 14:04 Liga 2
Tentativă de puci la Chindia!** Vor să-l

Situația dramatică de la Târgoviște începe să capete și alte conotații. Dus cu vorba de aproape două luni și aflat aproape de retragerea de la Chindia, Gică Popescu ar putea fi înlocuit cu elemente locale, pe placul oamenilor partidului care a câștigat președinția Consiliului Județean Dâmbovița. Se vehiculează nume pentru toate posturile din organigrama clubului (președinte, antrenor, șef la Centrul de Copii și Juniori, ofițer de presă), în eventualitatea în care Popescu ar părăsi proiectul fotbalistic de la Târgoviște. În ecuație apare – în mod ciudat – numele lui Constantin Ionescu – cunoscut drept Nea Titi – fostul organizator de competiții al clubului, care și-a înaintat demisia la 15 iunie dar poate fi găsit zilnic la birourile din str. Justiției. Mai mult, se pare că reprezentanți ai Chindiei – respectiv Ionescu, completat de directorul tehnic Silviu Dumitrescu, ar fi stabilit și o întâlnire de taină pentru miercuri dimineață, cu vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Gabriel Grozavu.

Deși părți în proiect, nici Gică Popescu, nici Primăria sau Universitatea Valahia nu cunosc nimic despre această discuție. Ba chiar Popescu așteaptă, de zile bune, un semn din partea autorităților județene. Ca fapt divers, Titi Ionescu s-a încuiat ieri în birou împreună cu un jurnalist dâmbovițean, consultând (atenție, împreună cu presa), documente contabile ale clubului, printre care și ștate de plată.

Mai trebuie subilinată și campania furibundă dusă de o parte a presei locale dâmbovițene împotriva lui Gică Popescu și a celor care au făcut parte din proiectul Chindia Târgoviște de la înființare și până în iunie 2012.

Amicalul cu Ștefănești, anulat

În lipsa unui mijloc de transport cu care să se facă deplasarea, testul programat miercuri cu CS Ștefănești (Liga a III-a) a fost anulat. Nu se știe dacă echipa va susține vreun meci amical în această săptămână. Tehnicianul Flavius Stoican nu a participat la antrenamentele de luni și marți, conduse de cuplul Silviu Dumitrescu – Sică Bârdeș. De altfel, în cazul în care Gică Popescu va fi îndepărtat de la Chindia, Dumitrescu este în poleposition pentru funcția de antrenor principal.

Articol scris de Ionuț MARIN

07 Aug. 2012, 14:04 Liga 2
Pe aceeași temă