„De acum înainte vor juca echipele care pot și care vor”

14 Jul. 2012, 14:34 Special

Presedintele echipei de liga a III-a, AFC Berceni, Stefan Stana a declarat ca nu se astepta la anumite echipe de prestigiu din ligile inferioare sa renunte la dreptul de a mai functiona in mecanismul fotbalului romanesc. Oficialul a luat act si de situatia actuala de la Sportul Studentesc si sustine ca jucatorii sunt de vina pentru ca nu-si depun memorii pentru a deveni jucatori liberi de contract!

„Este foarte adevarat ca exista greutati mari la anumite echipe din Liga II si III si din pacate domnii primari nu mai sunt interesati de aceste echipe. O sa mearga inainte cei care pot sau cei care vor. Eu chiar am optat pentru aceasta decizie si este clar, vor juca echipele care vor putea si care vor! Daca si anul asta s-ar fi incercat „ajutarea” unor echipe ajungeam de unde am plecat. Nu este normal ca dupa ce au pierdut doua jocuri acasa sa te retragi pentru ca tu consideri ca n-ai sanse sa rezisti…

Ceea ce m-a bucurat a fost faptul ca echipele noi care au venit in Liga III-a nu au reusist aceasta performanta negativa, iar echipe la care nu ma asteptam au clacat inexplicabil…

Despre situatia Sportului eu cred ca este foarte clara, jucatorii fiind de vina! Nu vor sa-si depuna memorii pentru a deveni jucatori liberi! Ei trebuie sa inteleaga un singur lucru. Contractul semnat de ei si de club trebuie respectat si de o parte si de cealalta!

La clubul pe care il reprezint, incercam in aceste zile sa definitivam lotul pentru campionatul care bate la usa…”, a declarat Stefan Stana la Sport Total FM, in emisiunea „Fotbal la matineu”, moderata de Horatiu Sima.

14 Jul. 2012, 14:34 Special
Pe aceeași temă