Rotariu a plecat de la FC Bihor, Ghiț s-a întors și are obiectiv reconstrucția

17 Apr. 2012, 13:17 Seria 2
Rotariu a plecat de la FC Bihor,** Ghiț s-a întors și are obiectiv reconstrucția

UPDATE 1: După despărțirea de Iosif Rotariu, FC Bihor l-a reinstalat în functia de antrenor principal pe Gheorghe Ghiț, cel ce sezonul trecut ducea echipa pe loc promovabil, însă și pe loc retrogradabil în acest început de compionat. Șerban Morcan, președintele orădenilor, a dezvăluit obiectivul noului tehnician.

„Ghiț trebuie să reconstruiască echipa și anul viitor să atace promovarea. A semnat până la vară cu drept de prelungire pe încă un an.”, a declarat Morcan pentru liga2.ro.


UPDATE: Contactat de www.liga2.ro, Iosif Rotariu a confirmat despărțirea de FC Bihor și problemele familiale.

„Am hotărât să mă întorc la Timișoara, pentru că nici soția nu se descurca singură cu copiii. Plus că și eu am o viroză puternică, acum sunt în drum spre spital. Voi sta până la vară fără echipă, apoi voi vedea ce voi face.”, a spus fostul antrenor al echipei orădene, Iosif Rotariu.

Trei meciuri a antrenat Rotariu pe FC Bihor, în acest interval obținând o victorie și două înfrângeri:

Etapa 19: FC UTA Arad – FC Bihor Oradea 2-0
Etapa 20: FC Bihor Oradea – FC Maramureș Universitar Baia Mare 5-0
Etapa 21: Luceafărul Oradea – FC Bihor Oradea 1-0


Conducerea FC Bihor a decis astăzi să se despartă de antrenorul principal pe care îl numise în această postură în urmă cu 3 etape. Orădenii spun că întreruperea contractului cu Iosif Rotariu s-a făcut din cauza unor probleme personale acuzare de fostul tehnician al lui Poli Timișoara.

Odată cu Iosif Rotariu, de la FC Bihor a plecat și fratele său, Ilie, cel ce era antrenor secund.

După despărțirea de frații Rotariu, echipa orădeană l-a numit în funcția de antrenor principal pe tehnicianul ce reușea sezonul trecut să promoveze formația în Liga I, Gheorghe Ghiț.

Odată cu reîntoarcerea lui Ghiț pe banca tehnică, la FC Bihor a revenit și Mircea Frățică, în calitate de director sportiv.

Iată comunicatul conducerii echipei orădene:

„Vă informăm că:

– Din cauza unor probleme personale, antrenorul Iosif Rotariu s-a retras de la conducerea tehnică a echipei FC Bihor. Odată cu el a plecat și fratele său, Ilie.
– Noul antrenor principal al echipei este Gheorghe Ghiț.
– În cadrul conducerii clubului FC Bihor, s-a reîntors și Mircea Frățică, în calitate de director sportiv.

Conducerea clubului FC Bihor dorește să îi mulțumească domnului Iosif Rotariu pentru colaborarea și perioada petrecută la Oradea.”

Foto: Bihoreanul

17 Apr. 2012, 13:17 Seria 2
Pe aceeași temă