„Ne așteaptă un meci greu”

29 Mar. 2012, 10:32 Campionat

Mâine seară, de la ora 18.00, FC Farul va juca, pe teren propriu, partida cu CS Otopeni, din cadrul celei de-a XVIII-a etape a Ligii a II-a, joc pe care „marinarii” își doresc neapărat să-l câștige.

Patronul clubului FC Farul, Giani Nedelcu, a declarat că așteaptă cu interes meciul cu CS Otopeni, mai ales că jucătorii săi au o revanșă de luat după înfrângerea suferită în partida din tur.

„Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bună, care în tur ne-a învins cu 4-2. Înfrângerea de atunci s-a datorat în mare parte unor gafe incredibile ale defensivei noastre. Îmi doresc foarte mult să câștigăm acest meci, pentru a ne lua revanșa în fața echipei din Otopeni și sunt convins că putem face asta, pentru că avem o echipă valoroasă și un antrenor foarte bun, în care am foarte multă încredere. Avem nevoie de o victorie în acest meci, o victorie care să ne păstreze cu șanse reale în lupta pentru promovare. Ținând cont de faptul că meciul se joacă vineri după-amiază și este început de week-end, sper să avem și un număr cât mai mare de suporteri prezenți în tribune”
, a declarat Nedelcu.

sursa: Cuget Liber

29 Mar. 2012, 10:32 Campionat
Pe aceeași temă