Vasc revine în activitate

15 Mar. 2012, 19:00 Ligi județene
Vasc revine în activitate

Cu doar trei zile înaintea startului în sezonul de primăvară al Ligii a 4-a, liderul seriei B, Unirea Tășnad, și-a asigurat serviciile fotbalistului maramureșean Cristi Vasc, jucător ce a evoluat în peste 300 de partide la nivelul ligii 1.

Antrenorul tășnădenilor, Alexandru Horgia, e optimist și speră ca experiența lui Vasc să ajute echipa să promoveze în acest an în liga a 3-a. „Aveam nevoie de un jucător cu experiența lui Vasc. Condițiile la club sînt bune, avem și Ștrandul Termal Tășnad ca sponsor lîngă noi și sperăm să ne atingem obiectivele”, ne-a spus Alexandru Horgia care a înregistrat ieri la AJF noile transferuri.

Pe lîngă Vasc la Tășnad au mai venit în această iarnă Munteanu de la Scărișoara, Ovidiu Pașca de la Beiuș, Ciprian Buzgău și Nagy Imre de la Olimpia Satu Mare, Vlăduț Gherman de la FC Baia Mare, Ovidiu Temian de la Voința Babța. Lui Alin Șuteu de la SESO Cîmpia Turzii i-a fost prelungit împrumutul, pînă în vară, la Tășnad. La capitolul plecări îi regăsim pe Lucian Dascăl, Alex Ignat și Levente Zsido în Ungaria la Ibranyi și Mihai Pop în Anglia.

„Am făcut meciuri bune și-n pregătiri, 4-2 cu Gama și 2-0 cu Cărășeu și sper să începem sezonul sîmbătă cu o victorie acasă cu Kneho Urziceni!” a mai spus antrenorul Alexandru Horgia.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

15 Mar. 2012, 19:00 Ligi județene
Pe aceeași temă