Olimpia își împrumută trei dintre tinerii jucători din lot la două echipe din Liga 3

Olimpia Satu Mare își direcționează trei dintre tinerii jucători din lot către alte echipe, sub formă de împrumut. Pentru că nu i-a utilizat până în acest moment în noul sezon, iar antrenorul Tibor Selymes nu îi consideră soluții care să aducă acum un plus echipei, Denis Chivari și frații Vincze au fost cedați către Unirea Tășnad, respectiv AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Fostul internațional de juniori al Olimpiei, Denis Chivari (20 de ani) va juca, potrivit ziarului local sătmărean Informația zilei, în noul sezon la echipa de Liga 3 Unirea Tășnad, nou-promovată care a fost repartizată în Seria 5. Chivari a stat pe tușă sezonul trecut după ce s-a accidentat la un meci al naționalei Under 19 și acum încă este în urmă cu pregătirea, dar președintele Unirii, Lorant Zsido, dă asigurări că mijlocașul va fi apt de joc în scurt timp.

În schimb, frații gemeni Vincze, Levente și David (19 ani), au fost luați de Olimpia după ce campionatul trecut au evoluat pentru Recolta Dorolț și acum vor fi împrumutați la Miercurea Ciuc, echipă din Seria 1 a Ligii 3. Cei doi jucători formați la LPS Satu Mare au prins minute doar în câteva meciuri amicale ale Olimpiei, iar conducerea clubului a decis să-i împrumute la AFK Csikszereda.

În altă ordine de idei, Olimpia, care ocupă locul 14, cu 7 puncte, după desfășurarea a cinci etape ale Ligii 2, va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu CS Afumați, penultima clasată, cu doar un punct și fără niciun gol marcat până acum.

Pe aceeași temă