Luceafărul Oradea n-a putut trece de Unirea Tășnad în ultimul test al verii. Ultima noutate a bihorenilor, un jucător care a fost în probe la UTA

Marius ANGHEL 30 Jul. 2018, 14:30 Pregătiri, amicale

Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea și-au încheiat, sâmbătă, seria jocurilor amicale din această vară cu o dispută pe teren propriu, programată în compania formației sătmărene de Liga a 3-a Unirea Tășnad. Deși au controlat jocul în prima repriză, rezultatul final al confruntării a fost egal, 1-1, după ce la pauză totuși bihorenii conduceau cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de atacantul Andrei Ludușan, în minutul 16. Egalarea a survenit în repriza a doua, când a înscris Cornel Ene, în minutul 70.

Codoban, în două rânduri, și Ludușan nu trecut apoi pe lângă golul victoriei, însă nu au putut să-l învingă pe portarul advers, mijlocașul Luceafărului chiar dintr-o situație de unu la unu din 10 metri.

Luceafărul: Goia (Sălăjan 46) – Toriște, Oroș, V. Opriș, Băican – D. Lukacs (Chiorean 46), Prejmereanu – Mitrică, Vas. Pop (Codoban 46), Gunie (N. Cîrlig 58) – Ludușan
Antrenor: Cristian Lupuț

Unirea: Gorbe – Palinceac, Varga, Vădan, Parnău, Cubaș, R. Stanciu, Anton, Ciul, Cocian, Szekely
Au mai jucat: Anișoreac – Măd. Bolba, Silaghi, M. Bălău, C. Ene, R. Pop, D. Vincze, L. Vincze, Smical, Kereszi
Antrenor: Cristian Popa

Ultima noutate din lotul Luceafărului este fundașul Vlad Opriș, pe care Ionuț Popa nu l-a păstrat la UTA.

Pentru Luceafărul vor urma acum partidele oficiale din noua ediție a campionatului Ligii a 2-a. În prima rundă a noului sezon, orădenii vor evolua în deplasare, la Petroșani, sâmbătă, de la ora 11:00, în compania nou-promovatei ACS Energeticianul.

Articol scris de Florin MIHALCA (Bihoreanul)
Foto: Bihon

Marius ANGHEL 30 Jul. 2018, 14:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă