„Ne dorim să facem o echipă bună la Constanța, să promovăm și să vină din nou Steaua”

29 Feb. 2012, 23:19 Pregătiri, amicale

Una dintre cele mai importante achiziții ale „marinarilor” în această iarnă, Vali Badea, a vorbit la finalul amicalului cu Steaua, scor 1-2, despre ambiția cu care jucătorii Farului au jucat contra bucureștenilor. Atacantului îi pare rău că nu a marcat în minutul 90 al meciului, atunci când a trimis în transversală, deoarece altul ar fi fost moralul după un egal cu roș-albaștrii.

Badea speră să-și recapete forma fizică până la startul campionatului, la fel cum ar trebui să o facă și alți jucători în urmă cu pregătirea din lotul lui Viorel Tănase.

„Era o bucurie și pentru mine și pentru echipă dacă reușeam un rezultat de egalitate cu Steaua dacă marcam la ultima fază și ne dădea și un moral bun pentru începerea campionatului. Steaua este o echipă foarte bună, dar ambiția noastră a fost că toți jucătorii s-au motivat ca la un meci de campionat și cred că s-a văzut pe teren.

Sperăm să refacem gazonul pentru prima etapă. Ne dorim să facem o echipă bună la Constanța, să promovăm și să vină din nou Steaua. Mai sunt câțiva jucători în urmă cu pregătirea și sper să fiu și eu la peste 90% până la începerea campionatului.

Îi așteptăm pe spectatori și la meciurile noastre din campionat. Sper să începem cu victorii și să aducem pe fani la stadion”, a declarat Vali Badea, citat de fcfarul.ro, la finalul amicalului cu Steaua.

În minutul 90, FC Farul a ratat o mare ocazie de gol, șutul lui Vali Badea lovind transversala porții lui Stanca.

Foto: fcfarul.ro

29 Feb. 2012, 23:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă