„Nu l-am adus pe Dănciulescu, ci jucători tineri”

08 Jan. 2012, 21:15 Bursa transferurilor
„Nu l-am adus pe Dănciulescu,** ci jucători tineri

Doi fundași centrali, un mijlocaș stânga și doi atacanți reprezintă singurele achiziții perfectate în această iarnă de Gaz Metan Severin, echipă clasată pe locul al IV-lea la jumătatea campionatului. Deși nu s-au adus nume sonore, antrenorul Marian Bondrea pare mulțumit de campania de achiziții.

„Nu am făcut multe achiziții și nici nu am adus fotbaliști de Liga I, cu experiență. Poate ne-ar mai trebui un mijlocaș, dar, în mare parte, sunt mulțumit cu ceea ce avem în lot. Am transferat jucători tineri, de viitor, însă ei nu reprezintă momentan o certitudine. E posibil să nu confirme toți. Nu l-am adus pe Dănciulescu. Pe Marin și Zaharia, de la Juventus București, i-am urmărit doar la meciul direct și mi-au plăcut. Urmează ca ei să se și adapteze stilului nostru de joc. Marin e un atacant axat pe forță, are 1,95 metri înălțime, iar mijlocașul Zaharia are 1,70 și e tehnic. Nigerianul Abba e un atacant tânăr, care s-a pregătit cu echipa pe finalul turului. Pe Dandea îl știam din perioada în care antrenam la Vâlcea. Joacă fundaș central sau mijlocaș la închidere. La fel și Ignat, care a mai fost la Severin și pe care îl știa conducerea. E posibil să ne despărțim de Irimescu și Crușoveanu. Boroiban a vrut să plece, iar Vigariu știu că e în conflict cu conducerea. După cele trei etape în care am antrenat echipa, am decis să renunț la Vârtic și la Bițiș, care m-au dezamăgit, din mai multe motive. Oprea și Coțan nu au jucat în tur și au plecat primii. Poate ar trebui să renunțăm și la unul dintre portarii de rezervă. În tur a apărat doar Ștețca, iar Neagoe și Iordan sunt de aceeași vârstă. Al treilea portar ar trebui promovat de la juniori”, a dezvăluit Marian Bondrea.

Vrea să-i vadă pe jucătorii împrumutați

Tehnicianul craiovean vrea să-i vadă la lucru și pe jucătorii împrumutați în vară, care nu au mai intrat în vederile antrenorului de la vremea respectivă, Cosmin Bodea. La începutul sezonului, fundașul stânga Cosmin Bogdan a revenit în Liga a III-a, la CS Becicherecu Mic, în timp ce mijlocașul Cătălin Niță și atacantul Bogdan Chirea au fost trimiși la FC Olt, însă nu au intrat nici în vederile antrenorului Dan Oprescu.

„Vreau să-i văd și pe jucătorii împrumutați, înainte să luăm o decizie definitivă în privința lor. Am hotărât să ne despărțim de mai mulți jucători și am preferat să dau credit unora din zonă, dar și tinerilor. Voi chema la prima echipă și câțiva juniori de la grupele de republicani. În decursul anilor am promovat peste 100 de fotbaliști în Divizia A”, a spus Bondrea

articol scris de Mircea OGLINDOIU

08 Jan. 2012, 21:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă