Speranța moare ultima!

20 Dec. 2011, 12:00 Campionat
Speranța** moare ultima!

A plecat în fotbalul mare de la malul Oltului și a evoluat pentru echipe ca Universitatea Craiova și FC Argeș. Slătineanul Augustin Chiriță crede că Alro trebuie să lupte până la capăt pentru promovare. Problemele financiare ale altor cluburi pot oferi formației locale șansa de a ajunge în Liga I.

Ultimii ani ai carierei lui Augustin Chiriță au fost legați de Victoria Brănești, echipă cu care a reușit două promovări consecutive. După ce în sezonul trecut a evoluat în compania granzilor României, retrogradarea din vară a adus probleme grupării ilfovene, aflată pe un loc retrogradabil în Liga a II-a. Odată cu preluarea echipei de către primărie, Chiriță speră să-și ducă la final contractul cu clubul din Brănești. Fostul căpitan al celor de la Alro consideră că elevii lui Daniel Mogoșanu nu trebuie să renunțe la lupta pentru promovare, în condițiile în care primele clasate, Gloria Bistrița și FC Timișoara, se confruntă cu dificultăți financiare.

La finalul carierei de jucător, Chiriță și-ar dori să revină într-o zi la Slatina ca antrenor, pentru a pregăti echipa orașului său natal.

sursa: Olt TV

20 Dec. 2011, 12:00 Campionat
Pe aceeași temă