Gheorghe Constantin: „Suntem în tatonări cu mai mulți jucători”

19 Dec. 2011, 12:37 Bursa transferurilor
Gheorghe Constantin:** „Suntem în tatonări cu mai mulți jucători

După ce a renunțat la Alin Coțan și Daniel Oprea, echipa severineană se va mai despărți zilele acestea de câțiva jucători. Pe lista neagră se află Alin Bițiș, Rareș Vârtic, Paul Irimescu, Alin Vigariu și Laurențiu Boroiban, însă, în funcție de achiziții, vor mai fi și alți disponibilizați.

Surprinde despărțirea de golgheterul Boroiban, dar atacantul craiovean a intrat în conflict cu antrenorul Marian Bondrea. Conflictul e unul mai vechi, iscat încă din perioada în care ambii activau la CSM Râmnicu Vâlcea, în sezonul 2007-2008. Boroiban și Bondrea s-au contrat și înaintea ultimei etape din turul actualului campionat, iar atacantul nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Juventus București.

„Au fost unele discuții cu Bondrea și e greu să mai lucrăm împreună. Vreau să plec. Sunt convins că nu voi mai juca și nu are rost să stau în spatele porților. Oricum, nici nu mi s-a propus prelungirea contractului, care expiră la vară. Mai am și unele restanțe”, a spus Boroiban, marcator a șase goluri în tur. Acesta ar putea juca din retur la Alro Slatina.

Caută fundași

Oficialii severineni caută soluții pentru înlocuirea celor disponibilizați, dar deocamdată nu s-au înțeles cu niciun jucător. „Au fost tatonări cu mai multe cluburi și am purtat discuții cu diferiți jucători, dar deocamdată nu avem nimic concret. Sunt doar promisiuni. E mult mai greu să aduci jucători între tur și retur. În pauza competițională de vară găsești mult mai ușor jucători liberi de contract. Avem neapărat nevoie de un fundaș central și de un vârf de atac, dar și de dubluri pe alte posturi. Încercăm să-i readucem la Severin la Poiană și Ignat. Sunt jucători buni, iar echipa are nevoie și de localnici”, a spus Gheorghe Constantin, managerul general al clubului severinean.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

19 Dec. 2011, 12:37 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă