„Chindiei i-a lipsit șansa!”

31 Oct. 2011, 14:08 Campionat

Chindia n-a câștigat sâmbătă cu Alba-Iulia, la debutul lui Mihai Neguț în funcția de președinte al grupării dâmbovițene. Sub privirile tuturor greilor de la – sau de pe lângă echipă – Dobre &co. au înregistrat a patra remiză acasă din șase jocuri disputate în acest sezon.

Neguț a urmărit meciul de la tribuna a II-a a stadionului târgoviștean, alături de bunul său prieten Gică Popescu, dar și de președintele CJ Dâmbovița, Florin Popescu. șeful de la Târgoviște nu s-a arătat foarte afectat de semieșecul care trimite Chindia la -2 în clasamentul adevărului, mai aproape de locurile periculoase decât de pozițiile care duc în Liga I.

Domnule Neguț, cum vi s-a părut meciul?
Din câte mă pricep eu, cred că a fost un meci bun. Băieții au avut atitudine, dar n-a venit rezultatul dorit. Până la urmă, e un joc…

Alba-Iulia a arătat ca o echipă de bătut…
Așa este. Toate echipele sunt de bătut.

Ce impresie v-au lăsat stadionul și publicul?
Stadionul ? (râde). Hai să zicem că e ok. Publicul a fost senzațional.

Ce i-a lipsit Chindiei să câștige meciul?
Cred că i-a lipsit șansa. În orice sport trebuie să ai și puțină șansă. Nu e nicio problemă, mergem la Severin și încercăm să recuperăm punctele pierdute pe teren propriu.

Ați luat în calcul și un semi-eșec cu Alba?
Da.. În sport trebuie să te gândești la orice variantă. De asta sunt victoriile așa frumoase, că nu sunt garantate. Îmi doream din tot sufletul să văd un succes, dar nu s-a putut..

Care sunt primele măsuri luate la Târgoviște?
Prima măsură a fost să strâng toți oamenii și să îi rog să îmi trimită toate problemele pe care le au. Vom încerca să le rezolvăm și să creăm un flux normal de lucru.

4 remize a înregistrat Chindia pe teren propriu în acest sezon

articol scris de Ionuț Marin

foto de Marius Tudor

31 Oct. 2011, 14:08 Campionat
Pe aceeași temă