Un meci de care pe care

26 Oct. 2011, 12:45 Stiri
Un meci** de care pe care

Jiul Petroșani și FC Hunedoara se vor întâlni, vineri, de la ora 15:00, la Petroșani, într-un joc al orgoliile, având în vedere rivalitatea dintre cele două grupări, încă de pe vremea când actuala FC Hunedoara era glorioasa formație Corvinul Hunedoara.

Jiul Petroșani – FC Hunedoara este fără îndoială cel mai așteptat meci din seria a cincea, din Liga a III -a. Rivalitatea dintre cele două grupări, încă, de pe vremea când aceste formații făceau istorie a rămas de actualitate în ciuda faptului că din istoria lor au mai rămas doar amintirile. Ambele echipe, cu o vechime de invidiat, în fotbalul românesc, se zbat în anonimatul ligilor inferioare în speranța ca va ieși odată și soarele pe strada lor.
Meciul de vineri nu este numai o confruntare între tradiție, orgo

Meciul de vineri nu este numai o confruntare între tradiție, orgoliu și rivalitate, este și un duel al antrenorilor. Marin Tudorache, la Jiul și Aurel Șunda, la Hunedoara, au fost cu ani în urmă pe aceiași corabie, Jiul Petroșani. Lupta va fi acerbă și pentru faptul că ambele echipe visează la promovare în eșalonul secund.

„Ne jucăm ultima șansă”

Pentru Jiul partida cu FC Hunedoara este ultima carte pentru a-și păstra intacte șansele la primul loc. „Dacă nu batem Hunedoara nu mai avem nicio șansă la primul loc. Avem nevoie de victorie ca de are. În cazul în care vom câștiga atunci promovarea se joacă, în caz contrar va trebui să ne luăm gândul”, a declarat vicepreședintele George Boboc.

Măsuri de precauție

Oficialii echipei Jiul și-au luat măsuri în ceea ce privește paza și securitatea la acest meci. „Știm că cei de la Hunedoara au o galerie mai pătimașă așa că ne-am luat măsuri să prevenim eventuale incidente între cele două galerii. Din câte știu este primul meci, din deplasare, în care hunedorenii sunt însoțiți de proprii lor suporteri”, a mai afirmat George Boboc.

Pentru partida cu hunedorenii Jiul nu are probleme de efectiv, singurul absent fiind fundașul Robert Daj, suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene.

articol scris de Loredana Juglea

26 Oct. 2011, 12:45 Stiri
Pe aceeași temă