Pană știe unde să corecteze: „Avem anumite probleme la organizarea jocului”

12 Oct. 2011, 17:19 Liga 2
Pană știe unde să corecteze:**

Componenții echipei FC Farul au susținut ieri, la baza proprie din strada Primăverii, o nouă ședință de pregătire în vederea partidei din deplasare cu CF Brăila, programată sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 12.00, contând pentru etapa a noua a Ligii 2, Seria 1.

Antrenamentul de ieri, condus de Marian Pană, a început la ora 11.00, și a fost „sută la sută fizic”, după cum l-a caracterizat însuși tehnicianul „marinarilor”. Până la partida de la Brăila, fotbaliștii de la FC Farul vor avea programate, zilnic, de la ora 11, ședințe de pregătire. Tehnicianul Marian Pană, a declarat, ieri, că există unele probleme în jocul „marinarilor” la capitolul organizare. „Avem anumite probleme la organizarea jocului și acest lucru s-a putut observa și la meciul cu Dunărea Galați, unde am făcut o repriză secundă mult mai bună decât prima.
Însă aspectele amintite mai sus vor fi cu siguranță remediate în viitorul apropiat, iar noi să știți că muncim serios din acest punct de vedere. Fiecare jucător trebuie să știe ce are de făcut la antrenamente pentru ca, la ora jocului, să poată fi în formă maximă, atât din punct de vedere fizic, cât și mental, pentru meciul respectiv”
, a spus Pană.

Probleme medicale pentru Denis Husein

Tehnicianul alb-albaștrilor a menționat că Denis Husein este singurul jucător cu probleme medicale din lotul echipei FC Farul, însă speră ca acesta să fie recuperat până la ora de start a meciului de la Brăila, unde „ideal pentru noi ar fi să câștigăm”: „Avem nevoie de Denis Husein pentru jocul cu CF Brăila, însă vom vedea dacă până la ora jocului va putea fi recuperat. Ideal pentru noi ar fi să câștigăm, noi ne-am propus cel puțin patru puncte în meciurile din deplasare cu Brăila și Dinamo II. Suntem optimiști, traversăm o perioadă foarte bună și trebuie să profităm la maximum de ea. Suntem pe un drum care ne îndreptățește să credem că vom putea realiza în continuare lucruri deosebite. Avem o serie de cinci meciuri fără înfrângere. Nu e lucru puțin să ai continuitate în rezultate pozitive, în condițiile în care, vedeți bine, de la etapă la etapă apare câte o surpriză de genul: o echipă care câștigă meci după meci pierde în runda următoare în fața unei adversare de la care nu te aștepți la lucruri mărețe”.

Marian Pană știe însă că, în spatele acestei stări de spirit pozitive prezente în momentul de față în rândul elevilor săi, se poate ascunde și un pericol: starea de euforie: „Trebuie să rămânem realiști: rezultatele deosebite nu vin fără foarte multă muncă și disciplină. În plus, ca să continuăm pe aceeași linie, trebuie să rămânem lucizi. În această serie e posibil orice”.

Sursa: Cuget Liber

12 Oct. 2011, 17:19 Liga 2
Pe aceeași temă