ALRO vrea să obțină prima victorie în fața propriilor suporteri

07 Oct. 2011, 08:21 Campionat
ALRO vrea să obțină prima victorie** în fața propriilor suporteri

După succesul obținut în etapa trecută odată cu instalarea ca „principal” a lui Daniel Mogoșanu, formația slătineană încearcă să bifeze trei puncte și în partida în care va primi vizita nou-promovatei Chindia Târgoviște.

Dacă precedentul joc susținut pe teren propriu a avut loc pe „Metalurgistul”, aluminiștii se întorc mâine pe stadionul „1 Mai” pentru a întâlni echipa la care sunt implicate două nume foarte cunoscute în fotbalul românesc, Gică Popescu și Ion Crăciunescu. Chindia Târgoviște este formația în fața căreia elevii lui Mogoșanu speră să obțină primul succes acasă, pentru a mai putea urca în clasament câteva poziții. Deși se află departe de locurile care asigură promovarea, cei de la Alro vor ca pe măsura scurgerii etapelor să se apropie de zona superioară a ierarhiei seriei.

„Important e să reținem ceea ce avem de făcut”

Tehnicianul grupării de la malul Oltului se arată interesat în primul rând de evoluția propriei echipe, pe care o dorește la parametri cât mai buni indiferent de adversarul întâlnit.

„În etapa trecută, cu Luceafărul Oradea, am făcut un lucru normal să câștigăm, la ce ne-am propus noi. Au fost unele probleme de ordin psihologic, pe care încercăm să le rezolvăm în totalitate. Cu Chindia, nu m-am gândit dacă e o nou-promovată sau e o echipă care are tradiție, noi pregătim jocul. Nu contează numele formației cu care jucăm, e important să reținem ceea ce avem de făcut. Vreau să urmăresc jucătorii în timpul ciclului săptămânal și, în funcție de randamentul și de poziția lor în timpul ciclului săptămânal, o să iau și eu o decizie, cine joacă sau nu”, a spus Mogoșanu, care pentru acest meci nu va putea apela la serviciile lui Crăciun, în continuare suspendat.

Întâlnirea dintre Alro Slatina și Chindia Târgoviște se va disputa cu începere de la ora 11.00 și va fi arbitrată de o brigadă având următoarea alcătuire: Dan Monea (Aiud) – la centru, Nicolae Megheșan (Târnăveni) și Alexandru Vodă (Alba Iulia) – asistenți. Observatorii jocului sunt Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) și Victor Cruceană (București).

sursa: Gazeta Nouă

07 Oct. 2011, 08:21 Campionat
Pe aceeași temă