Ciobanu vrea întăriri în atac

08 Sep. 2011, 16:09 Bursa transferurilor
Ciobanu** vrea întăriri în atac

Cu doar trei goluri marcate în cele trei runde care au trecut din actuala ediție a campionatului ligii secunde la fotbal, Mihai Ciobanu, tehnicianul Gloriei Buzău, i-a cerut președintelui Dan Tulpan încă doi jucători de profil ofensiv. Conducătorul grupării din Crâng a fost prompt și a cerut câțiva jucători unei școli private de fotbal din Bușteni. Este vorba despre un mijlocaș central cu profil ofensiv, care poate evolua și ca vârf retras și un atacant pur-sânge.

„Este inadmisibil să jucăm fotbalul la o singură poartă. Să stăm mereu să ne apărăm, iar atacul să doarmă. Avem ca exemple meciul din campionat cu CSMS Iași, și partida din Cupa României cu CS Otopeni. Trebuie să aducem întăriri”, a declarat Ciobanu, vizibil afectat de nereușitele jucătorilor săi.

Dan Tulpan, conducătorul grupării din Crâng a declarat că va face tot posibilul ca echipei buzoiene să i se alăture câțiva fotbaliști înainte meciului cu FCM Bacău. „Potrivit regulamentului, nu mai putem transfera jucători de la alte formații, însă putem legitima fotbaliști liberi de contract. Am avut deja primele discuții la o școală privată de fotbal, foarte cunoscută în România, pentru a aduce câțiva băieți în probe. Vom vedea în funcție de calitățile lor și de pretențiile salariale dacă vor rămâne la Buzău. Sper să îi avem până la ora jocului cu FCM Bacău pentru ca antrenorul să își facă o idee despre ei”, a menționat Tulpan.

Gloria Buzău va întâlni vineri, de la ora 17.00, pe teren propriu „lanterna roșie” FCM Bacău.

Sursa: Opinia Buzău

08 Sep. 2011, 16:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă