Miron, atacantul în plus de la Turda

26 Aug. 2011, 16:43 Campionat
Miron, atacantul** în plus de la Turda

Pentru cele două partide oficiale din acest sezon, antrenorii arădeni au apelat la trei atacanți, însă randamentul scăzut dat de Drăgan și Capătă i-a convins să mai apeleze la un „vârf”. Alex Miron a fost convocat pentru confruntarea de la Turda, el putând rezolva și problema unuia dintre jucătorii sub 22 de ani ce trebuie să se afle pe teren într-un meci de liga secundă.

„Ne așteptam mai mult de la Drăgan și Capătă. Au avut destule minute la dispoziție, au ajuns în poziție de finalizare, dar nu au marcat. Mi-aș dori să fie mai pragmatici, să prindă cât mai repede încredere în ei, căci calități au destule”, a precizat „principalul” Roland Nagy.

Față de lotul deplasat la Timișoara, atacantul de 18 ani i-a luat locul căpitanului Claudiu Pascariu, care este suspendat după „roșul” primit pe „Dan Păltinișanu”. Deși nu a fost diagnosticat cu o problemă medicală gravă, Cornel Nădăban nu este apt pentru Turda, așa că tehnicienii „alb-roșiilor” vor trebui să opteze pentru un alt mijlocaș stânga, cel mai probabil Purece. Absentează în continuare Nicolas Coll, care, deși a primit cartea verde în cursul zilei de vineri, nu a putut fi legitimat din pricina altor formalități ce trebuie îndeplinite.

Pentru a face un prim „unsprezece” care să pună probleme în deplasarea din județul Cluj, Roland Nagy pot allege dintre: Smaranda, Bodea – portari; Bălan, Calvin, Pocuca, Varga, Gligor, Siminic, Gâlcă, Ignea, Chindriș, Purece, Hidișan, Neagoe, Drăgan, Drăghici, Capătă, Miron – jucători de câmp. „Alb-roșii” au plecat vineri, în jurul ore 14, spre Turda, urmând să se cazeze în cursul serii la Hotel Pelicanul.

Sursa: SportArad

26 Aug. 2011, 16:43 Campionat
Tags:
Pe aceeași temă