Vasile Jula nu mai este președinte

18 Aug. 2009, 22:56 Liga 3
Vasile Jula nu mai este președinte

Transferat cu surle și trâmbițe la Zalău, în vara trecută, fostul internațional și căpitan de echipă la CFR Cluj a fost numit și președinte executiv. Cu toții așteptau un sprijin din partea sa, atât pe teren, cât și la nivel de conducere, unde experiența și relațiile sale puteau avea un cuvânt greu de spus.

În iarnă, el a fost la un pas de a părăsi Zalăul, pentru o ofertă tentantă din Cipru. „Chiar dacă plec, voi rămâne președinte executiv și voi ajuta echipa cu tot ce pot”, declara atunci fotbalistul.

Ei bine, la o jumătate de an distanță, fundașul „de fier” al Zalăului a rămas doar cu munca din teren, deoarece nu mai este cuprins în noua organigramă a clubului. „Eu, personal, sunt mulțumit și bucuros că pot ajuta  echipa din teren. În ce privește faptul că nu mai fac parte din structurile de conducere, îi las pe alții să conducă, dacă se pricep mai bine”, a declarat Vasile Jula pentru liga2.ro.

În ce privește  acuzele mai voalate, privind faptul că implicarea sa a fost mai mult simbolică sau de decor, fotbalistul în vârstă de 35 de ani a replicat: „În ultimul an, aportul meu a fost acela că am încercat să împărtășesc din experiența acumulată de-a lungul anilor. Ne-am sfătuit mult, însă decizile tot dânșii le-au luat”.

Fost jucător în Divizia A, la „U” Cluj, Gloria Bistrița, Dacia Mioveni și CFR Cluj, Vasile Jula mai are contract cu FC Zalău pentru încă un sezon, iar în ediția trecută de campionat a fost unul dintre remarcații echipei.            

Articol scrie de Ciprian Petran

18 Aug. 2009, 22:56 Liga 3
Tags:
Pe aceeași temă