FOTO / Universitatea Cluj și-a prezentat lotul!

08 Aug. 2009, 21:36 Seria 2

Formația de pe Someș și-a prezentat azi lotul pentru sezonul 2009-2010, în care finanțatorul Florian Walter a anunțat că își dorește promovarea.

 

Italianul Carmelo Palilla a alcătuit două echipe, care au jucat în fața a 1.000 de spectatori. La pauză, Palilla a făcut mai multe schimbări între jucătorii celor două formații.

 

Laurențiu Buș nu a jucat din cauza unei accidentări. De asemenea, mijlocașul Răzvan Feneșan nu a evoluat, în condițile în care a devenit liber de contract. Cel mai aplaudat a fost Emil Szolomajer, cel care ocupă funcția de antrenor cu portarii.

 

„Sper ca la finalul sezonului să ne îndeplinim obiectivul. Sunt mulțumit de echipă, îmi doresc să debutăm în campionat cu o victorie. Miercuri voi decide primul unsprezece cu care voi juca la Gaz Metan CFR Craiova. În principiu acesta este lotul cu care vom aborda sezonul, dacă va mai veni cineva va trebui să fie mult mai bun decât jucătorii pe care îi avem acum”, a spus Palilla.

 

"U" 1 – “U” 2    0-2

Au marcat: Voican (16), Sântejudean (35)

 

"U" 1: Fărcas – Bușcă, Soporan, Nițu, Baiano – Danciu, Negură, Țene, Borza – Gabriel, Iacob.

 

"U" 2: Huțan – Ungurușan, Szilagyi, Teușan, Iuhas – Bucșa, Ionescu, Popa, Voican – Sântejudean, Cojocnean. Au mai jucat: Stan, Lemnaru

 

 

Foto: Florea Nicoară

 

08 Aug. 2009, 21:36 Seria 2
Pe aceeași temă