Rădoi a ales originalul!

02 Jul. 2009, 13:16 Bursa transferurilor
Rădoi** a ales originalul!

După achiziționarea fostului portar al Stelei, Cornel Cernea, Unirea Alba Iulia a mutat ieri pentru a doua oară pe piața transferurilor. Fundașul dreapta Sorin Rădoi a fost împrumutat pentru un an de la Unirea Urziceni.

Lucrurile s-au mișcat repede în privința lui Sorin Rădoi, jucător aflat la a doua aventură în Ardeal, după cea de la “U” Cluj din sezonul 2007-2008. Fotbalistul a ajuns la Alba Iulia marți seara, în chiar ziua în care a împlinit 24 de ani, iar peste câteva ceasuri își făcea singur un cadou, bătând palma cu șefii alb-negrilor. Ieri, fundașul a semnat și contractul cu Unirea, echipă care va avea anul viitor și prima opțiune la achiziționarea lui Rădoi de la Urziceni.

 

“Am venit la Alba Iulia să muncesc și să ajut echipa să se salveze de la retrogradare. Chiar dacă am ajuns aici de la echipa campioană, transferul e un pas înainte pentru mine, fiindcă la Urziceni nu am prea jucat. Spun asta și fiindcă băieții m-au primit bine”, a mărturisit Rădoi, care a și efectuat primele antrenamente sub comanda lui Adi Falub.

 

Altfel, următoarele două ținte ale Unirii sunt clujenii Dolha și Ungurușan. „I-am sunat pe cei de la Universitatea, dar acolo nimeni nu știe în acest moment cine e șef. Dacă sunt interesați să îi cedeze pe Dolha și Ungurușan, noi așteptăm un telefon”, a dezvăluit Nicu Lupu, președintele Unirii.
 

“E o onoare pentru mine că am ajuns la Alba. E important că am rămas să joc in continuare în Liga I”
Sorin Rădoi, fundaș Unirea Alba Iulia

65 de partide oficiale a jucat Sorin Rădoi în Liga I

Falub a iscălit pe doi ani
 

Temerile șefilor de pe “Cetate” că și-ar putea pierde antrenorul tocmai înaintea plecării în stagiul din Austria au fost spulberate ieri, când Adrian Falub și-a pus autograful pe un angajament pe doi ani cu Unirea. „Ne-am înțeles de mai demult, iar ieri, înainte de antrenament, am și semnat actele. Avem încredere că împreună vom salva echipa de la retrogradare”, a declarat președintele Nicu Lupu.
 

 

articol scris de Daniel LUP

02 Jul. 2009, 13:16 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă