Sorin Popescu: „Avem o datorie morală față de conducere și spectatori”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Mar. 2015, 10:17 Seria 2
Sorin Popescu:**

Andrei Sorin Popescu, portarul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, spune că testul de mâine, din Zăvoi, de la ora 11:30, cu Pandurii Târgu Jiu poate da încredere alb-albaștrilor, pentru jocurile din play-out-ul Seriei a II-a a Ligii 2.

„O să fie un meci foarte bun de verificare, să vedem la ce nivel suntem acum. Sper să facem un joc bun pentru că asupra grupului s-a resimțit că am ratat play-off-ul. Suntem destul de dezamăgiți. Sper să fie un meci frumos, să vină multă lume și nu contează neapărat rezultatul, dar să ne iasă jocul, să prindem încredere, ca să jucăm cât mai bine în meciurile care au rămas. Avem o datorie morală față de conducere, față de spectatori, e un prilej bun să ne arătăm valoarea cu o echipă de Liga 1 foarte valoroasă. Trebuie să ne vedem de meciurile care le mai avem în play-out și să fim foarte concentrați pe ele” a spus Andrei Popescu, într-un interviu postat pe pagina oficială a facebook a clubului din Zăvoi.

Partida amicală CSM Râmnicu Vâlcea – Pandurii Târgu Jiu se va disputa sâmbătă, în Zăvoi, cu începere de la ora 11:30, iar intrarea spectatorilor este gratuită.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Mar. 2015, 10:17 Seria 2
Pe aceeași temă