Petrolul, tot mai aproape de Primărie

28 May. 2009, 17:18 Liga 2
Petrolul,** tot mai aproape de Primărie

După ședința de joi vizând preluarea Petrolului de către municipalitate, lucrurile sunt clare. Părțile s-au înțeles, s-a găsit modalitatea juridică a transferului, iar, marți, urmează să aibă loc o ultimă ședință în care vor fi rezolvate ultimele detalii înaintea prezentării proiectului la ședința extraordinară a Consiliului Local, de joia viitoare.

 

Iată ce ne-a declarat primarul Andrei Volosevici, la ieșirea de la discuția cu reprezentanții Petrolului: „A fost penultimul pas. Adică, marți, vom avea o ultimă întâlnire, în care vom regla toate lucrurile, iar joi, în ședința extraordinară, vom supune atenției Consiliului Local acest proiect. Dacă lucrurile sunt în penultimul pas, vă dați seama că situațiile sunt foarte clar stabilite. Mai sunt niște mici, mici detalii, pe care le vom rezolva marți, la ora 15.00. Vom prelua Petrolul tot prin Hale și Piețe, în aceeași formulă”.

 

La rândul său, președintele CA al Petrolului, Florin Bercea, ne-a declarat următoarele: „Lucrurile sunt aproape clare, mai sunt câteva clauze de reformulat, nu în sensul unor divergențe de principii, ci o chestiune de punere în acord cu o lege care guvernează administrația publică. Lucruri mărunte, spun eu. Marți va fi o ultimă rundă care va bate în cuie contractul, urmând ca acesta să primească joi aprobarea Consiliului Local. Semnarea urmează să se facă la o dată ulterioară”.

 

 

Articol scris de Ciprian Radu
 

28 May. 2009, 17:18 Liga 2
Pe aceeași temă