Probleme pentru adversarele echipelor bihorene

15 May. 2009, 13:58 Seria 2
Probleme pentru adversarele echipelor bihorene

FC Bihor va întâlni sâmbătă, la Vânju Mare, cea mai redutabilă echipă, în jocurile de acasă, Drobeta Turnu. Severin, grupare neînvinsă pe teren prooriu (fie la Severin, fie la Vânju Mare) de 42 de jocuri oficiale! Mehedințenii au în acest sezon 14 jocuri disputate pe teren propriu, din care zece succese și patru remize.

 

„Nu vor fi schimbări majore față de jocul cu Câmpia Turzii”, a spus antrenorul Zoli Vig. Acesta nu va conta în primul 11 pe golgheterul echipei, Cătălin Bucur, care va vedea debutul jocului din postura de rezervă.

 

După remiza albă de la Turda, din ultima etapă, FC Drobeta a constatat că are nu mai puțin de 9 (nouă!!!) jucători absenți pentru meciul cu FC Bihor. Mijlocașul Hugo Moutinho și fundașul Dan Ignat au primit al șaptelea, respectiv al patrulea cartonaș galben al sezonului, iar atacantul Alexandru Fotescu a fost eliminat pentru proteste. Alături de cei trei suspendați, se află jucătorii accidentați: Cătălin Trofin, Georgian Tobă, Ionel Păun, Cătălin Crișan, Dacian Bîrză și Bogdan Aldea, toți șase neutilizați nici etapa precedentă.

Va reveni cu FC Bihor doar sârbul Milan Mitici, suspendat săptămâna trecută pentru cumul de cartonașe galbene. „Ne confruntăm cu mari probleme de efectiv și nu cred că vom putea trece 18 jucători pe foaia de joc nici cu FC Bihor. Ne așteaptă un joc greu la Vânju Mare, dar trebuie să învingem. Mai avem trei partide de câștigat acasă pentru a încheia și al doilea sezon fără înfrângere în calitate de gazdă, de la promovarea în Liga a II-a”, a declarat antrenorul secund Dan Racolța.

 

Chira dacă întâlnește o echipă în mare formă, Liberty este favorita hârtiei în jocurile de pe propriul teren. Echipa antrenată de Gheorghe Ghiț, aureolată de un succes categoric cu FCM Târgu Mureș, chiar pe terenul acesteia (scor 3-0), dorește să continue seria victoriilor. Iar acest deziderat este la îndemâna echipe din Salonta pentru că nici Minerul Lupeni nu stă mai bine ca Drobeta. Minerii au întreaga linie de fund absentă pentru jocul de la Salonta. Echipa din Valea Jiului se află peste Liberty în clasament datorită prestațiilor din ultimele șapte etape, în care Minerul Lupeni nu a cunoscut înfrângerea. 

 

„Și ACU Arad venea la Salonta după patru victorii și am câștigat. Așa sper să se întâmple și sâmbătă”, a spus președintele lui CF Liberty, Marius Vizer jr.

 

Sursa: bihoreanul.ro
 

15 May. 2009, 13:58 Seria 2
Pe aceeași temă